Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A toxikus feminitás miért nem zavar senkit?
Az miért nem probléma a feministáknak hogy
az udvarlás a férfi dolga.
Nem az lenne az egyenlőség hogy ezt is legyen mindkét nem dolga?
De kapcsolaton belül ugyan ez van!
A nőt ki kell szolgálni minden érzést, támogatást kapjon meg.
Ne keljen felnőni, neki ne kelljen egyedül meglennie, az csak a férfi feladta.
#5 szerintem te rosszul közelíted meg a dolgot. Ha jóhiszemű lennék, akkor azt mondanám, hogy biztos csak rosszul látod, de ezt az oldalt ismerve nyilvánvaló, hogy direkt provokatívan, a nők fikázására kihegyezve tetted fel a kérdést.
A valóság az, hogy én (és a környezetemben élő minden felnőttkorú nő (a nagyanyámtól kezdve a barátnőimig) önálló, felnőtt ember. Mindannyian dolgoznak, pénzt keresnek, amiből megélnek. Ha nem lenne párjuk, akkor önállóan sem a híd alatt laknának. A párkapcsolat nem a megélhetésüket, hanem a társra való igényeiket szolgálja.
Senkit nem "kell" kiszolgálni semmilyen téren, senkinek nem "dolga" semmi ilyesmi. Ettől függetlenül néha jól esik, ha párkapcsolatban a párom néha meghív egy fagyira vagy ágyba hozza reggel a kávét, de ez nem kiszolgálás, hanem sima kedvesség. Egyrészt a páromnak is jó, ha örömöt okoz nekem, másrészt én is ugyanigy megcsinálom ezeket (plusz sok más önzetlen dolgot) neki. Sima kedvességből és szeretetből, mert szeretném, hogy boldog legyen.
Zavar, bár a toxikus feminitás az, amikor a nő teljes egészében a férfiak lábtörlője.
Elkolti a fél fizetését a sminkekre, mindig megszólja a többi nőt, szó nélkül szolgáskodik otthon a parazita férjének, stb.
Azért nem úgy működnek a dolgok mint ahogy azt te elképzeled, mert a nemi szerepeket - a feminitást és maszkulinitást alapból a férfiak találták ki a saját kenyelmükre. Hogy lehetne valami olyan a férfiak kárára, amit a férfiak terveztek? A feminitás pont hogy értetek van, és pont ezért toxikus.
Arról meg nem is beszélve hogy a legtöbb dolog amit írsz, nem létezik. Nem volt még részed gondolom semmiféle ismerkedésben, ezért a saját fantáziádból indulsz ki, márpedig gondolom buta is vagy, és rosszindulatú is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!