Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak red flag egyetemek vagy karok, amik hátrányosak társkeresésnél?

Figyelt kérdés
Engem pl. sokszor ghostolnak, mikor megtudják hova járok.

2022. ápr. 17. 22:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
77%
Én nőként természettudománnyal foglakozom, ismerkedésnél sokszor megkaptam, hogy "Jé, nem is látszik rajtad!". Ez valami univerzális dolog lehet, mert itthon és külföldön is ez volt, különböző kulturális hátterű (minden esetben tanult) férfiaktól..Nem tudom, ez mit jelentett. Nem érdekeltek annyira, hogy rákérdezzek a véleményükre. Talán úgy értették, nem is vagyok ronda, ahhoz képest, hogy okos vagyok. Vagy ahhoz képest, hogy nem nézek ki rosszul, nem számítottak rá, hogy nem vagyok segghülye. Egyszer volt valaki, aki szó nélkül lelépett rögtön. Nőknél talán hátrány lehet olyan szakma, amihez agy is kell, a sztereotípiák miatt. Ezek szerintem nagyon erősek, mert sokan rácsodálkoznak, hogy tudós vagyok (és nem bölcsész, az is tudomány). Csak mert csinos vagyok. Tény, hogy a kolléganőim többsége nem az, de ennek nem az az oka, hogy okosak, csak simán leszarják az olyan dolgokat, amik nekem örömet okoznak, pl.külső ápolása. Nyilván a kérdés arra is irányulhat, hogy mekkora nettó összeg alatt nem állnak szóba a nők a férfiakkal, illetve milyen végzettséget várnak el (az egyszerű melós nem kell, stb.). Ezt a részét ignorálom, mert nem komolya vehető.
2022. ápr. 18. 21:15
 32/37 anonim ***** válasza:
48%

#31: Ezt ugy hivjak, hogy szelsoseges torzitas. Muszakira jartam, voltak szep lanyok, de csak egyikuk kapott egyszer ilyen megjegyzest. Sot, altalaban sok ferfi orult is, hogy muszakis dolgokrol is lehet beszelgetni ezekkel az emberekkel.

Csak ez a gyk, ami mar ugy funkcional, hogy szoljunk be a ferfiaknak.

2022. ápr. 19. 09:56
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Csak az egyetem/szak miatt én nem írnám le egyből a másikat.

Tény, hogy a mérnökökkel, infósokkal, közgazdasági vonalon tanulókkal az eddigi tapasztalataim alapján alig van közös témánk és hasonló érdeklődésünk, de mindig lehet kivétel. Szóval emiatt kár általánosítani.

2022. ápr. 19. 11:19
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Én tolmácsnak tanulok, de én pl nagyon vonzónak tartom azokat a srácokat, akik mérnökök, értenek a fizikahoz, matekhoz, fogalmam sincs miért. Talán mert ahhoz a területhez nem értek annyira és szeretek új dolgokat megismerni. Szeretem a kocka srácokat, mert én is kocka vagyok :D
2022. máj. 4. 08:59
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Én muciológiából doktoráltam a CEU-n és sokkal népszerűbb vagyok a nők körében, mint a mérnökinfós srác itt a városházán, aki főzi a kávét minden reggel.
2022. máj. 6. 01:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi. (Én oda járok.)
2022. máj. 6. 03:03
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Hajrá BCE!
2022. aug. 22. 19:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!