Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak red flag egyetemek vagy karok, amik hátrányosak társkeresésnél?
Figyelt kérdés
Engem pl. sokszor ghostolnak, mikor megtudják hova járok.2022. ápr. 17. 22:25
11/37 anonim válasza:
#4. A ghosting az amikor az illető akivel bármilyen kommunikációt folytatsz, minden előzmény és indok nélkül eltűnik. Élőben nehéz így eltűnni, szóval többnyire online van ez, nem személyes interakcióknál.
12/37 anonim válasza:
11: Na mindegy, erről nem fogok most vitatkozni, de a ghostingra egy példa az az, amikor a delikvens azt mondja, hogy kimegy a mosdóba és nem jön vissza. Az, hogy most elfelejt a cseten, az nem ghosting, az csak annyi, hogy elfelejt a cseten. Az nem számít semminek. Mindegy, téma lezárva.
13/37 anonim válasza:
#12 Ez nem vita tárgya, megnézed az angol definíciót és rájössz, hogy nincs igazad xD
14/37 anonim válasza:
Bme vikesekkel nem kezdek semmi szín alatt. Ortó beképzelt majmok. A fő humorforrásuk saját maguk, a saját igénytelenségük meg egójuk.
És csak a belsős szarságaikat tudják tolni, a qpaélményeiket, a hülye neveken becézett köreiket meg eseményeiket.
Én is mérnök vagyok, de ez nekem kösznem.
15/37 anonim válasza:
#12. Pedig pont ott kivitelezhető tökéletesen. Eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Kb ez a magyar megfelelője.
16/37 anonim válasza:
Mindig az, amelyikre éppen járok.
17/37 anonim válasza:
Hát nálam média, marketing, kommunikáció, ilyesmi szakok nem.
18/37 anonim válasza:
Többnyire azonos szakot tanulók szeretik kinézni egymást. Pl akinek az egyetemére pl 8 ponttal többel lehetett bejutni mint a másik ugyanazt hallgató egyén egyetemére ott már megy a kasztozás. De ez nem csak férfi nő viszonyra áll hanem egyszer egy rivális srác azzal hozakodott elő a csajnál hogy az én egyetemem kevésbé menő ezen a pályán mint az övé tehát feltételezhetően nem tudok majd olyan egzisztenciát kiépíteni stb szóval válassza őt helyettem. Egyikönké se lett a csaj végül
19/37 anonim válasza:
METU, Milton, Gál Ferenc, Kodolányi…
20/37 anonim válasza:
Áh az ilyen noname egyetemek, mint a #20 írt. Meg ott van még az Edutus meg ami eszembe jutott ilyen…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!