Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak red flag egyetemek vagy karok, amik hátrányosak társkeresésnél?

Figyelt kérdés
Engem pl. sokszor ghostolnak, mikor megtudják hova járok.

2022. ápr. 17. 22:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%
#4. A ghosting az amikor az illető akivel bármilyen kommunikációt folytatsz, minden előzmény és indok nélkül eltűnik. Élőben nehéz így eltűnni, szóval többnyire online van ez, nem személyes interakcióknál.
2022. ápr. 17. 22:52
 12/37 anonim ***** válasza:
9%
11: Na mindegy, erről nem fogok most vitatkozni, de a ghostingra egy példa az az, amikor a delikvens azt mondja, hogy kimegy a mosdóba és nem jön vissza. Az, hogy most elfelejt a cseten, az nem ghosting, az csak annyi, hogy elfelejt a cseten. Az nem számít semminek. Mindegy, téma lezárva.
2022. ápr. 17. 23:03
 13/37 anonim ***** válasza:
96%
#12 Ez nem vita tárgya, megnézed az angol definíciót és rájössz, hogy nincs igazad xD
2022. ápr. 17. 23:06
 14/37 anonim ***** válasza:
83%

Bme vikesekkel nem kezdek semmi szín alatt. Ortó beképzelt majmok. A fő humorforrásuk saját maguk, a saját igénytelenségük meg egójuk.

És csak a belsős szarságaikat tudják tolni, a qpaélményeiket, a hülye neveken becézett köreiket meg eseményeiket.

Én is mérnök vagyok, de ez nekem kösznem.

2022. ápr. 17. 23:34
 15/37 anonim ***** válasza:
17%
#12. Pedig pont ott kivitelezhető tökéletesen. Eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Kb ez a magyar megfelelője.
2022. ápr. 17. 23:35
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
Mindig az, amelyikre éppen járok.
2022. ápr. 17. 23:41
 17/37 anonim ***** válasza:
79%
Hát nálam média, marketing, kommunikáció, ilyesmi szakok nem.
2022. ápr. 18. 00:27
 18/37 anonim ***** válasza:
27%
Többnyire azonos szakot tanulók szeretik kinézni egymást. Pl akinek az egyetemére pl 8 ponttal többel lehetett bejutni mint a másik ugyanazt hallgató egyén egyetemére ott már megy a kasztozás. De ez nem csak férfi nő viszonyra áll hanem egyszer egy rivális srác azzal hozakodott elő a csajnál hogy az én egyetemem kevésbé menő ezen a pályán mint az övé tehát feltételezhetően nem tudok majd olyan egzisztenciát kiépíteni stb szóval válassza őt helyettem. Egyikönké se lett a csaj végül
2022. ápr. 18. 01:22
 19/37 anonim ***** válasza:
47%
METU, Milton, Gál Ferenc, Kodolányi…
2022. ápr. 18. 02:06
 20/37 anonim ***** válasza:
88%
Áh az ilyen noname egyetemek, mint a #20 írt. Meg ott van még az Edutus meg ami eszembe jutott ilyen…
2022. ápr. 18. 03:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!