Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shawn Mendest be lehet perelni mert sérti az inceleket?
Figyelt kérdés
Shawn Mendes a szépfiú csinál ilyen videokat ahol mindig ilyen cicababákkal romantikázik.
Engem viszont bánt ez látni ahogy a szépfiú kap meg minden jó csajt. Meg sérti a szerencsétlen külsővel születt fiúk önbizalmát. Meg az egekben lévő női igényeket erősíti ez csak, azt hiszik ez a normális.
Videók:
2022. ápr. 17. 12:21
21/30 anonim válasza:
#20-as: röviden annyi, hogy a kérdezőnek üldözési mániája van. Be lett oltva egy másik kérdésnél, több ember által és azt hiszi, hogy egy ember írt minden kommentet.
22/30 anonim válasza:
Nem ennyiben merül ki, de ahhoz se lenne közöd :)
23/30 anonim válasza:
22
Ezek szerint két ember vagy a Gyakorin.
A kérdező, meg az az egy, aki nem ért egyet vele. :DD
24/30 A kérdező kommentje:
Nem ennyiben merül ki, de ahhoz se lenne közöd :)
Bocsánat, kihagytam az enni, inni, alvás meg a wc-re járást.
2022. ápr. 17. 13:21
25/30 anonim válasza:
Pereld be, ígérem hogy tanú leszek ha a bíróság elé kerül.
26/30 A kérdező kommentje:
Pereld be, ígérem hogy tanú leszek ha a bíróság elé kerül.
Lehet ezért perelni?
2022. ápr. 17. 15:39
27/30 anonim válasza:
Kérdező te szerelmes vagy Shawn Mendesbe? Mert szerintem ebből fakadhat a frusztrációd. A fel nem vállalt homoszexualitás komoly személyiségtorzulásokhoz és örök boldogtalansághoz vezet.
28/30 anonim válasza:
Ilyen alapon kb mindent lehetne.
29/30 anonim válasza:
Én imádom őt! Sajnos engem nem próbált még felszedni, bepereljük együtt?
30/30 anonim válasza:
31
Egyúttal perelném Tom Hardyt ugyanitt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!