Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleken segíthetne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleken segíthetne a kötelező katonai szolgalat?

Figyelt kérdés

Ugye sokszor mondjak h az incelekkel az baj h toketlenek es nem lehet oket ferfinak nevezni.

Szerintem amelyik vegig birna csinalni a kikepzest legalabb ferfinek nevezhetoen tavozna onnan

2022. márc. 27. 17:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
35%
Ott lennének nők?...
2022. márc. 27. 17:16
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nekik javarészt a párkapcsolati téren vannak gondjaik. Hiába lennének kiképezve, ez a csajozási pánikukon szerintem nem sokat segítene
2022. márc. 27. 17:16
 3/21 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Ez meg egy hosszabb stream, de First elmagyarázza benne, miért fog veszteni Amerika Afganisztánban (látta előre..):

[link]

2022. márc. 27. 17:19
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Alapvetően a koncepció jó, viszont a legtöbb incel tele van traumával. Talán filmekben annyira nincs megjelenítve, de én biztos forrásból tudom (és amúgy is közismert tény), hogy a katonai kiképzőtáborok elég kemények tudnak lenni. És ezt nem fizikailag értem, mert az egyértelmű. Inkább csak nagyon sok ott a bullying, a kiközösítés, ha valaki nem képes fizilailag-lelkileg valamire, akkor eléggé megkeserítik az ott töltött idejét. Ha egy incelt beküldessz egy ilyen helyre, valószínűleg ő lenne a bullying áldozata, és csak még mélyebbre kerülne depresszió és önértékelés szintjén.
2022. márc. 27. 17:19
 5/21 anonim ***** válasza:
25%

[link]

Ez meg Ukrajna.

2022. márc. 27. 17:20
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

4

Erről most Pyle közlegény jutott eszembe az "Acéllövedék"-ből..ugye annak az lett vége, hogy Pyle lelőtte a kiképzőtisztjét aztán magával is végzett..bár, ha "Joker" nem talál rá a wc-ben, lehet az alvó társait is lelövi..

2022. márc. 27. 17:29
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Persze! Szomorú, megkeseredett embereket küldjünk el a katonaságba, ahol csak még jobban megalázzák, kihasználják őket, ahol mondhatni semmi hasznosat nem tanulnak, de legalább még nyomorultabbul térnek haza. Vagy mit tartasz valószínűbbnek? Egy visszahúzódó, látványosan önbizalomhiányos fiú majd csajozógép lesz a sok csicskáztatástól vagy az, hogy még jobban megkeseredik?

Mondom ezt úgy, hogy már a könyökömön jön ki a sok incel marhaság a Chadekről meg a lapátállról. :D

2022. márc. 27. 17:33
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

Pont nemrég adott ki az amcsi titkosszolgálat egy több oldalas jelentést arról, hogy az incelség összeköthető az erőszakra való hajlamossággal.

Ezeknek nem kell olyan környezet ami ezt tovább szítja bennük.

2022. márc. 27. 17:39
 9/21 anonim ***** válasza:
64%
7: Igen, a valóságban a katonaság nem olyan, mint az amerikai videójátékokban, amiket a hadsereg egyébként toborzásra használ.
2022. márc. 27. 17:40
 10/21 anonim ***** válasza:
60%

8

Ez érdekesen hangzik, tudnál forrást adni? Mellesleg, ha ki is törne egy háború, az incelek lennének azok akik az első alkalommal erőszakot követnének el egy nő ellen szerintem...tehát, semmilyen olyan környezet nem kell nekik, amelyben akár valamennyire is kiélhetik az erőszakra való hajlamukat...

2022. márc. 27. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!