Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleken segíthetne a kötelező katonai szolgalat?
Ugye sokszor mondjak h az incelekkel az baj h toketlenek es nem lehet oket ferfinak nevezni.
Szerintem amelyik vegig birna csinalni a kikepzest legalabb ferfinek nevezhetoen tavozna onnan
Hat rajtam nem segitett :)
37F incel
9
Nem igazán értem, mit akarsz mondani ezzel.
Szerinted a katonaság még annál is rosszabb, mint ahogy beállítottam? :D
Miért veszik sokan úgy az inceleket sokan hogy buta, nyámnyila emberek?
Nem létezik olyan incel aki ronda mint a bűn de azért férfias jellem?
Egyetlen dologban segítene az inceleken a kiképzés! Az meg az hogy talán lefogynának kicsit! A legtöbb incel dagadt és úgy nem tudnak csajt szerezni. És lusták diétázni meg sportolni. Így benne vannak egy sose jutnak ki a mókuskerékből. Na de ha kötelező lenne nekik a katonaság, a kiképzés alatt annyit mozognának hogy végre fogynának.
17
Vagy úgy járnának, mint Pyle közlegény és még jobban magukba zuhannának.. 1 perctől érdemes nézni [link]
Nem segítene.
Nemrég olvastam egy cikket az orosz hadseregben milyen szörnyűségek történnek kiképzés során, főleg a sorkatonák esetében. Hány, de hány fiatalt nyomorít meg örök életére a kiképzés során szerzett traumák sora, a folyamatos bullying, zaklatás, megalázás.
Most képzeljük el, hogy az alapból frusztrált, legtöbbször kiközösített, nehéz gyerekkort átélt, rossz szociális képességekkel rendelkező egyént (incel) beküldünk egy ilyen helyre.
Két dolog történhet: 1. még jobban ki lesz közösítve még inkább megnyomorodik lelkileg és teljesen használhatatlan lesz mentálisan bármilyen feladatra. Ergo, a társadalmi ellátórendszerekre fog szorulni, a megromlott mentális, de akár fizikai állapota miatt.
2. Ugyanez történik, de a frusztráció olyan szintre emelkedik az egyénben, hogy előbb utóbb elszabadul és valamilyen módon lecsapódik a társadalomban.
Pl. lövöldözés, tömeggyilkosság stb. Ráadásul egy fegyveres testülenél a "legkönnyebb" levezetni ezeket a frusztrációkat.
Biztosan nem ez a legjobb megoldás a problémára.
Sőt inkább ez a lehető legrosszabb.
Egy másik kérdésnél leírtam már, hogy a legjobb az lenne, ha az állam nagyobb figyelmet szentelne a mentális egsészség problémáira, komolyabban vennék ezeket a dolgokat. Mert szerintem sokszor a fizikai állapot romlásásnak a mentális egészség romlás / hiánya az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!