Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleken segíthetne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleken segíthetne a kötelező katonai szolgalat?

Figyelt kérdés

Ugye sokszor mondjak h az incelekkel az baj h toketlenek es nem lehet oket ferfinak nevezni.

Szerintem amelyik vegig birna csinalni a kikepzest legalabb ferfinek nevezhetoen tavozna onnan

2022. márc. 27. 17:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

Hat rajtam nem segitett :)

37F incel

2022. márc. 27. 17:44
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

9

Nem igazán értem, mit akarsz mondani ezzel.

Szerinted a katonaság még annál is rosszabb, mint ahogy beállítottam? :D

2022. márc. 27. 17:47
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert alkalmatlanok lennének a "katonai" szolgálatra is. Legalábbis arra amit egy normális országban teljesíteni kell, hogy katona lehessen valakiből.
2022. márc. 27. 17:48
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
segítene persze , mert utána kigyúrva csapkodnák le azokat a férfiakat aki elveszi előlük a csajt..
2022. márc. 27. 17:56
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Incelként írok. Rajtam szerintem segítene. Na nem társkeresés terén, mert azt már feladtam, annyi gyűlölet és frusztráció van már bennem a 0/10-es külsőm miatt, hogy esélyem sincs nőt szerezni. Viszont legalább hasznosnak érezném magamat, hogy a hazámért pusztulhatok el. Azért az menőbb, mint az öngyilkosság (ami már be van ütemezve egyébként 30. születésnapomra), és főleg menőbb, mint a szívroham vagy a rák. Már legalábbis ha "kötelező katonai szolgálat" alatt háborúban való harcot értesz, nem a "sorkatonaság" címszó alatt elkövetett, államilag támogatott, célzott megaláztatásokat. Az más téma, hogy mivel a fizikai felmérőn alkalmatlannak találnának, már kapásból be se soroznának.
2022. márc. 27. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
31%
Ja,a muffokat is vinni kéne katonának.
2022. márc. 27. 20:30
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

Miért veszik sokan úgy az inceleket sokan hogy buta, nyámnyila emberek?

Nem létezik olyan incel aki ronda mint a bűn de azért férfias jellem?

Egyetlen dologban segítene az inceleken a kiképzés! Az meg az hogy talán lefogynának kicsit! A legtöbb incel dagadt és úgy nem tudnak csajt szerezni. És lusták diétázni meg sportolni. Így benne vannak egy sose jutnak ki a mókuskerékből. Na de ha kötelező lenne nekik a katonaság, a kiképzés alatt annyit mozognának hogy végre fogynának.

2022. márc. 27. 22:47
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

17

Vagy úgy járnának, mint Pyle közlegény és még jobban magukba zuhannának.. 1 perctől érdemes nézni [link]

2022. márc. 27. 22:52
 19/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem segítene.

Nemrég olvastam egy cikket az orosz hadseregben milyen szörnyűségek történnek kiképzés során, főleg a sorkatonák esetében. Hány, de hány fiatalt nyomorít meg örök életére a kiképzés során szerzett traumák sora, a folyamatos bullying, zaklatás, megalázás.

Most képzeljük el, hogy az alapból frusztrált, legtöbbször kiközösített, nehéz gyerekkort átélt, rossz szociális képességekkel rendelkező egyént (incel) beküldünk egy ilyen helyre.

Két dolog történhet: 1. még jobban ki lesz közösítve még inkább megnyomorodik lelkileg és teljesen használhatatlan lesz mentálisan bármilyen feladatra. Ergo, a társadalmi ellátórendszerekre fog szorulni, a megromlott mentális, de akár fizikai állapota miatt.

2. Ugyanez történik, de a frusztráció olyan szintre emelkedik az egyénben, hogy előbb utóbb elszabadul és valamilyen módon lecsapódik a társadalomban.

Pl. lövöldözés, tömeggyilkosság stb. Ráadásul egy fegyveres testülenél a "legkönnyebb" levezetni ezeket a frusztrációkat.

Biztosan nem ez a legjobb megoldás a problémára.

Sőt inkább ez a lehető legrosszabb.

Egy másik kérdésnél leírtam már, hogy a legjobb az lenne, ha az állam nagyobb figyelmet szentelne a mentális egsészség problémáira, komolyabban vennék ezeket a dolgokat. Mert szerintem sokszor a fizikai állapot romlásásnak a mentális egészség romlás / hiánya az oka.

2022. márc. 28. 09:03
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
18. Pár napja néztem.
2022. márc. 28. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!