Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shawn Mendest be lehet perelni mert sérti az inceleket?
Shawn Mendes a szépfiú csinál ilyen videokat ahol mindig ilyen cicababákkal romantikázik.
Engem viszont bánt ez látni ahogy a szépfiú kap meg minden jó csajt. Meg sérti a szerencsétlen külsővel születt fiúk önbizalmát. Meg az egekben lévő női igényeket erősíti ez csak, azt hiszik ez a normális.
Videók:
#7-es, most kivételesen én vagyok, egyszer az életben eltaláltál valamit :D Csinálom közben, kérsz te is? :)
Közben főzöl is....... Szánalmas. Nem lehet kirakni incel kérdést a nap 24 órájában anélkül, hogy te oda trollkodnál.
Ja de én csak a költözös kommemtet írtam, te zsibbadt agyú.
Te meg egy élettelen senki vagy. Értelmes dolgot nem tudsz kezdeni az életeddel, ehelyett egész nap az incel kérdések alatt trollkodsz.
16
Ez egyrészt nem igaz, másrészt nehogymár az beszéljen baromságról, aki be akar perelni egy random énekest, mert jóképű és sikeres a csajoknál.
Ha trollkodsz, oké, de akkor miért kéren számod másokon, hogy nem veszik komolyan a kérdésedet?
Ha pedig komoly a kérdés, akkor válaszolj: Milyen jogi alapon perelné be BÁRKI ezt a Shawn Mendes gyereket? Milyen törvénybe ütköző dolgot tesz azzal, hogy legyártja ezeket a tingli-tangli zenéket?
Szerinted erre a kérdésre egyetlen ember írta az összes hozzászólást?
Nem mondta senki ezt. Csak azt, hogy egy barom van itt, aki azt figyeli folyamatosan mikor írnak ki incel kérdést, hogy oda tudjon valamint írkálni. Szánalmas.
16
Ez egyrészt nem igaz, másrészt nehogymár az beszéljen baromságról, aki be akar perelni egy random énekest, mert jóképű és sikeres a csajoknál.
Ha trollkodsz, oké, de akkor miért kéren számod másokon, hogy nem veszik komolyan a kérdésedet?
Ha pedig komoly a kérdés, akkor válaszolj: Milyen jogi alapon perelné be BÁRKI ezt a Shawn Mendes gyereket? Milyen törvénybe ütköző dolgot tesz azzal, hogy legyártja ezeket a tingli-tangli zenéket?
Hogyan főzöl ha állandóan ide írkálsz? Jövő héten vége a tavaszi szünetnek takony. Mert gondolom iskola hiányában ez a szórakozásod. Esetleg az előző elmélet igaz, hogy a pasid tart el, te meg csak döglesz az ágyban és nyomkodod a telefont.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy most miről van szó?
Valaki, aki nem a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!