Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krónikus beteg vagyok! Akik olyan tanácsokkal jönnek, hogy "Ismerkedj hozzád hasonló fogyatékos csajokkal, náluk lenne esélyed", azok ilyen lányokra gondolnak?
Mert én krónikus beteg vagyok, megkaptam már, hogy ismerkedj hozzád hasonló nőkkel, náluk lehet esélyed.
Nos én a betegségem miatt (Crohn autoimmun) 170 vagyok 53 kiló mellett tehát egyáltalán nem tudok hízni, mert a bélrendszerem tropára ment.
Arca átlagosan helyes vagyok illetve nettó 300-at keresek, tudok sportolni, semmim nem hiányzik, csak oda kell figyelnem magamra.
Akkor nekem lenne esélyem a fenti csajokhoz hasonlókhoz. Vagy ez nem ilyen egyszerű. Ha igen kifejtenétek bővebben?
Kifogások.
Bátyám szintén autoimmun Crohn beteg, 187 cm-hez 110 kg (igen tudom, fogynia kéne), amikor a nagy műtétjei voltak, akkor is volt barátnője, és most is van felesége, 2 csodálatos gyermekkel. Egészséges (leszámítva a túlsúlyt), szedi a gyógyszereit, figyel hogy mit nem ehet/ihat. A felesége teljesen egészséges, okos, kedves, tündéri nő.
Crohn beteg vagyok, 176 cm, 100 kilo, volt 3 mutetem, ketgyerekes apuka vagyok azota mar. A crohn semmiben nem akadalyoz, sem maganeletben, sem munkaban, sem sportban.
Szep is lenne, ha hagynam….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!