Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testi-értelmi fogyatékosok hogyan tudnak társat találni?
Mondjuk odamennek egy nőhöz, és köszönnek. Ez az első lépés.
Használd te is!
"Sok sérült embernek meg sikerül?":
Ezt már megint honnan veszed? Mert láttál egy újságban valakit, akinek sikerült?
Nem, nem megy nekik sem csettintésre, hanem nekik másabb a lelki világuk, tesznek érte, és sokkal érzékenyebbek a lelki dolgokra, így talán sikeresebbek, mert pl.: nincs az a kutya nagy válogatás náluk, mint az egészségeseknél.
A nők esetében ez nem akkora probléma, ha szexuálisan jól működnek.
A férfiak pedig nem igazán találnak, hol látod ezt? Mert én inkább azt látom, hogy ahol pénz van, ott egyes nők összejönnek az ilyenekkel, de a legtöbb esetben inkább azt látom, hogy
sérült férfi-sérült nő páros vagy sérült nő-egészséges férfi páros.
sérült férfi-egészséges nő páros a lehető legritkább még úgy is, hogy az ilyeneknél erősen látszik, hogy a férfinak van pénze és sokszor például határon túli (USA-ban mexikói) ápolónő lobban hirtelen "igaz" szerelemre iránta.
Párom pl. volt kerekesszékes, nem tudom az számít-e. Ugyanúgy talált társat, mint bárki más: társaságba járt, ismerkedett emberekkel. :)
Engem is nagyon nagy részben azzal vett le a lábamról, hogy mennyire pozitív és erős. :)
"En majdnem suket vagyok az egyik fulemre, nagy zajban nehezkes a kommunikacio, altalaban kozoltem is a masikkal egy ido utan. Es lass csodat eleg csinos baratnom van, tobb parom is volt es meg alkalmi is."
Kiválasztottad azt az egyetlen "fogyatékosságot", ami talán mind közül a legjobb. Ha már itt tartunk, szerinted Weisz Fannit ugyanannyian rúgnák ki az ágyukból, mint mondjuk Lizzie Velasquez-t vagy Melissa Blake-et?
Ha nem is teljesen siket, de több olyan ismerősöm van, aki már a huszas évei elején/végén erősen nagyothalló. Főként DJ-k és portások. Előbbieket remélem nem kell magyaráznom, gondolom utóbbiakat sem, hogy khm... hogyis fogalmazzam meg... elég népszerűek ennek ellenére is a lányok körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!