Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomás lányok tudnának esélyt adni egy szimpla melós számára?
#21:
És egy példából akarsz levonni következtetéseket az egész női nemre?
Amúgy ne haragudjál már meg, de ez a “nettó 300 ezer sok pénz” max 2010-ben volt divat. Azóta annyira felnyomta az árakat az infláció, hogy Pesten diákmunkásként 20 nap alatt 300k-t meg lehet keresni. De közben abból az albérleted elviszi a felét és egy 4 db-os füstli csomag majd 500 ft. Hagyjuk már ezt, hogy 300 ezer ft micsoda egetrengető összeg…
Nem olvasom végig a válaszokat, én fiúként írnám le a saját tapasztalataimat a témában.
Nemrég végeztem el a villamosmérnöki alapképzést, ergo papíron egy diplomás, tanult srácnak számítok. Több "egyszerűbb" lánnyal ismerkedtem, volt köztük árufeltöltő, raktáros... a legutóbbi ilyen lány egy autóelektronikai gyárban dolgozott, nagyon cuki volt. Egy dolog viszont közös volt bennük, ami főleg a gyári melós csajnál mutatkozott meg, hogy alacsony az önértékelésük, komplexusosak emiatt. Ezzel még alapvetően semmi gond, mert szerintem nem a papír határozza meg az ember értékét. Annyira nem, hogy az egekbe szökő energiaárak és a chiphiány miatt akár az én szakmám is kimehet a divatból előbb-utóbb, a tanulásban meg akár segítettem is volna nekik. Akkor volt probléma, amikor a komplexusaikat elkezdték rám kivetíteni. A gyárban dolgozó lány például megvádolt azzal, hogy én őt mindig is lenéztem (wtf???) és inkább már nem beszélgetne velem. Nekem ez iszonyúan fájt, mert sajnos baromira megkedveltem időközben, nehezen engedtem el a kezét. Annyira fájt ez a dolog, hogy elhatároztam, egy ideig nem ismerkedem komolyabban olyan lányokkal, akiknek legalább érettségijük vagy valamilyen szakmájuk nincs. Nem azért, mert a papír adja az ember értékét, hanem mert utálom és fáj, ha valaki kivetíti rám a komplexusait.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!