Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az kiegyenlítené a társadalmi egyenlőtlenségeket, ha az egyszerűbb melósok csak diplomás lányokkal ismerkedhetnének és az egyszerűbb lányok csak diplomás férfiakkal?
Nem, csak több lenne a szingli, aki ha nem választhat magának jót, inkább nem választ senkit.
Én sem bírnám más réteggel összekötni az életem. Nincs velük bajom, de az én társam ne legyen alulképzett.
Nekem csak egy érettségim meg egy szakmám van de szerintem sem jó ötlet.
Ettől függetlenül vannak vegyes házasságú ismerőseim és diplomás barátaim.
Most úgy kajak, minden viccet félretéve: jelentkezz be egy pszichiátriára.
Akkor is, ha komolyan gondolod ezeket a kérdéseket amiket kb 3 naponta kiirsz, és akkor is, ha csak trollkodás, mert az sem normális, hogy hónapokon át rá legyél kattanva ugyanarra a "viccre".
Neked is baromira megérné ám. Elkezdenéd verni az asztalt, hogy diplomás nőket és instagram modelleket akarsz beleerőszakolni kapcsolatba/szexbe, és rögtön felirnak neked egy akkora dózis xanaxot, hogy hetekre eltűnik minden gondod-bajod.
Gondolkozz el ezen😉
4. vagyok
Egyébként ha normálisan viselkedsz, érdeklődsz és barátkozol a nőkkel, akkor bármi megeshet.
Azért sok tanár, egészségügyis és technikus ismerősömnek hozzá képest "tanulatlan" a férje, felesége.
Nekem is volt egy gyakornok barátnőm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!