Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés fizetéssel rendelkező nő miért várja el egy férfitől hogy többszörösét keresse mint ő, hogy potenciális partnere legyen?
Igen, én is ilyen áloméletre vágyom, mint amit a 21-es írt, csakhogy én nem vagyok szép nő, esélyes sincs ilyesmire. Meg arra sem, hogy én a magam erejéből tudjam ezt megvalósítani, mert sosem fogok annyit keresni.
Mindenki ezt szeretné, aki rendelkezik a kellő adottságokkal, hogy gazdag pasit kapjon, az miért is ne tenné ezt?
A gazdag férfiak sem választanak maguknak olyan nőt, aki nem mutatós. Meg lehet nézni a focisták között vajon kinek van ronda vagy kövér barátnője? Egynek sincs, mind gyönyörű szép, jó alakú lány. Csak azért említettem a focistákat, mert az ő barátnőik ismertek, hiszen őket is veszi a kamera. De ugyanez igaz a többi gazdag emberre is.
Mindenki a lehető legjobbra törekszik a párválasztásban, nincs ezzel gond.
22
🤷♀️ telt alkatu vagyok, bár mindig ápolt, es jól öltözött! (Nyilván erre a pénzt a férjem keresete biztositja, merthogy igen, a jó, és ápolt külső pénzbe kerül!!) Egészseges, derekig erő hajam van, a bőröm is szép. De egyaltalan nem vagyok az a classic instakinézetü nő! Ellenben, házias vagyok, jó beszelgető partner, rendkivül talpraesett, és 3 nyelven beszelek! Ne hidd, hogy a külső az elsődleges az ilyen férfiaknak - sőt! A baráti körünkben egyebként olyan nőket láttam full gazdag pasi mellett....te jó ég!
A magyar átlaghoz egyebként nem keresek rosszul, (netto 400, 6 orában dolgozom, és itthonról + a sajat cégeinket is én könyvelem) de szülni, csaladot alapitani, csak olyan férfival tudtam elképzelni, akinek megfelelő az egzisztenciaja.
Kérdező! Nyilvan nem fair összehasonlitani kettőnk keresetét, hiszen, nekem a 2 gyerekre kiesett 6 év! Eleve ennyi hatránnyal indulok!
25, és itt mennyi ilyen van.
26, akkor miért nem keresi meg ő a pénzt, ha annyira kell neki?
28
Ez igaz lenne, ha nekem a nulláról nem sikerült volna. Ha nekem megy, másnak miért nem? Magasról nem érdekel, hogy az illető nő. Ugyan azok a lehetőségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!