Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevés fizetéssel rendelkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés fizetéssel rendelkező nő miért várja el egy férfitől hogy többszörösét keresse mint ő, hogy potenciális partnere legyen?

Figyelt kérdés
Nem arról beszélnek a nők, hogy fő az egyenlőség?
2022. ápr. 14. 22:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
23%
Mert a mai nők nem mindenben akarják az egyenlősdit csak a nekik tetsző dolgokban.
2022. ápr. 15. 04:52
 12/37 anonim ***** válasza:
87%

Nem olyan nőt kellene választani és akkor nem lenne ilyen problémátok.

Én pl. sosem vártam el, hogy a párom többet keressen nálam. Sőt, olyan szakmában dolgozom, ahol azért a kezdő bér is a magasabbak közé tartozik.

Ja, hogy én nem akarok gyereket?

Ja, hogy én magasan képzett vagyok, nektek meg valamiért fóbiátok van egy többdiplomás nőtől?

Ja, hogy én ekvalista vagyok és nem érzem feladatomnak más mocska után is takarítani, ha egyszer ő sem teszi meg értem?

Ja, hogy én be tudom osztani a saját pénzem és értelmes dolgokra költök, ezért szimplán "csak" csinos vagyok, nem valami kivilágított, vagizásra alkalmas sztárpunci?

Mindennek megvan az ára. Ha társat akartok, akkor majd eldöntitek, hogy tényleg olyan ember kell-e, mint akit mellettem lájkolgatnátok sunyiban instán meg aki után utánfordulnátok mellőlem. Azzal meg gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy aki családot akar "tartani", tanulja meg finanszírozni is.

2022. ápr. 15. 05:20
 13/37 anonim ***** válasza:
23%

Nincs ráírva egy nő homlokára a végzettsége, ezért a sikertelenséged oka nem ez lesz.

A többdiplomás nők kikérik maguknak ha bepróbálkozik náluk egy alacsonyabb végzettségű férfi! Ez tény!(nem mindegyik nő, mivel ismerek ilyen házaspárokat is)

Ha szülő lennék és a lányom egyetemet végzett volna, én nem nézném jó szemmel ha ráhajtana egy alacsonyabb végzettségű!

2022. ápr. 15. 07:29
 14/37 anonim ***** válasza:
35%
Mert a feminista propaganda azzal mossa a nők agyát, hogy ők egy életre eleget letettek az asztalra azzal, hogy puncival a lábuk között születtek. Nekik alanyi jogon jár a magas, jóképű, kigyúrt, gazdag férfi akkor is, ha ők igénytelenek, minimálbért keresnek (vagy nem is dolgoznak) és mamahotelben laknak. A feminizmus nem az egyenjogúságról szól, és soha nem is arról szólt, hanem hogy a nőknek csak jogaik, a férfiaknak csak kötelességeik lehetnek, és hogy csak a nőknek lehetnek elvárásaik a férfiakkal szemben, fordítva nem.
2022. ápr. 15. 07:58
 15/37 anonim ***** válasza:
23%
Tudod a mai világban, amikor a ferfiak gond nelkul csajozgatnak az asszony mellett, lekotik oket 2-3 gyerekkel, majd karrier nelkul, gyerektartas nelkul fonnyadt testtel es mellel hajitsak el 40 evesen, a fiatal nők nemhogy sokat, de keveset is varnak el. Szerzodesben kene rogziteni, hogy a gyereknek azonnal vesz egy lakast a ferfi, a nőnek teljes kőrű has intim es mellplasztikat fizet, a gyerekkel otthontoltott idore egy tisztesseges jó fizetest ad plusz a karrrier megtorese miatt meg kepzest is fizet es gondoskodik a tanulasi ido alatt a gyerekelfelugyeletrol. Na ekkor lepnenek ki 40 evesen ugy a nők, mintha sose lett volna csaladjuk. Testük, karrierjük karbantartva, van felretett penzuk, vannak legetosegeik es a gyerek jovoje is rendezve van. Hulye az a szep fiatal nő, aki nem gazdaghoz megy hozza es ha manipulalva is, de ne igy rendezne az eletet. Lasd vasvári vivien. Ő a tokeletes pelda hogy kene a noknek elni es elvarni. Egybol gyerekre irattatott hazat a fecsoval, egybol plasztikaztatott a ferfi penzebol szules utan, plusz epitette a vallalkozasait, bevonta a pasit a musorba igy plusz penze lett, megmondta hogy csoro pasival o nem jon ossze. Es most is van uj pasija,mert nem lett belole elhasznalt, kidobott, ronda csoro nő.
2022. ápr. 15. 08:32
 16/37 A kérdező kommentje:

Persze.. ez már bicskanyitogató mondjuk..

2022. ápr. 15. 08:37
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ha qrva akarsz lenni, lelked rajta, de akkor ne csodálkozz, ha úgy is kezelnek!
2022. ápr. 15. 09:13
 18/37 anonim ***** válasza:
51%
Senki nem kezelte ugy, elvettek, vele eltek, kenyeztettek stb. De eleg csak megnezni csosz bogit, esze agaban sincs szulni, mert tudja, nem azzal tudja megtartani a milliardos faszijat. Sot csak leepult volna csaladanyakent, a csavo meg vitte volna a gyereket, neveltette volna az uj novel. Ezert mit csinal? Egesznap spirtol, cicomazza magat, emellett szinten vallalkozasat csinalja hogy mindig vonzo maradjon.
2022. ápr. 15. 10:17
 19/37 A kérdező kommentje:

Te továbbra is a kitartott k*rvákról beszélsz

2022. ápr. 15. 10:20
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
#18 Magyarul qrva, mivel pénzért adja a testét.
2022. ápr. 15. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!