Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés fizetéssel rendelkező nő miért várja el egy férfitől hogy többszörösét keresse mint ő, hogy potenciális partnere legyen?
Nem olyan nőt kellene választani és akkor nem lenne ilyen problémátok.
Én pl. sosem vártam el, hogy a párom többet keressen nálam. Sőt, olyan szakmában dolgozom, ahol azért a kezdő bér is a magasabbak közé tartozik.
Ja, hogy én nem akarok gyereket?
Ja, hogy én magasan képzett vagyok, nektek meg valamiért fóbiátok van egy többdiplomás nőtől?
Ja, hogy én ekvalista vagyok és nem érzem feladatomnak más mocska után is takarítani, ha egyszer ő sem teszi meg értem?
Ja, hogy én be tudom osztani a saját pénzem és értelmes dolgokra költök, ezért szimplán "csak" csinos vagyok, nem valami kivilágított, vagizásra alkalmas sztárpunci?
Mindennek megvan az ára. Ha társat akartok, akkor majd eldöntitek, hogy tényleg olyan ember kell-e, mint akit mellettem lájkolgatnátok sunyiban instán meg aki után utánfordulnátok mellőlem. Azzal meg gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy aki családot akar "tartani", tanulja meg finanszírozni is.
Nincs ráírva egy nő homlokára a végzettsége, ezért a sikertelenséged oka nem ez lesz.
A többdiplomás nők kikérik maguknak ha bepróbálkozik náluk egy alacsonyabb végzettségű férfi! Ez tény!(nem mindegyik nő, mivel ismerek ilyen házaspárokat is)
Ha szülő lennék és a lányom egyetemet végzett volna, én nem nézném jó szemmel ha ráhajtana egy alacsonyabb végzettségű!
Persze.. ez már bicskanyitogató mondjuk..
Te továbbra is a kitartott k*rvákról beszélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!