Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hol ismerkedjek?? már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol ismerkedjek?? már esküszöm feladom

Figyelt kérdés

21 vagyok, az első kapcsolatom is tinderről volt..előtte megszámlálhatatlan buliban, fesztiválon, közösségi eseményeken voltam, mégse jött össze senki az élőbeni ismerkedésekből (akik voltak vagy külföldiek voltak vagy csak szexre kellettem)

Most hogy újra szingli vagyok, letöltöttem a tindert és megint rá kellett jönnöm hogy időpocsékolás, rengeteg a hazug ember..

Az egyetemen lány karra járok, lányok-fiúk vegyesen a legjobb barátaim, mostanság a tanulás miatt kevészszer járunk bulizni, de buliból amúgyse volt még senki komolyam...főleg lány társaságokban mozgok

kicsit azt érzem, ez évekig menni fog, és az egyetlen ilyen platformon a tinder...ősszel külföldre megyek tanulni, ott azért lesz lehetőségem ismerkedni, de felesleges hiszen haza fogok jönni

Mit tanácsoltok?? rengeteg dolgot csinálok/tam és nem jött senki. Nem vagyok megosztó személyiség, sokan ismernek, de nem nyomulok, nem beszélek feleslegesen, korrekt embernek tartom magam

2022. ápr. 11. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Például itt, csak válogatnod kell a rengeteg privátból
2022. ápr. 11. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vagyunk igy, csak nem találkozunk össze.
2022. ápr. 11. 20:47
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
F/L vagy? mit jelen a lánykar?
2022. ápr. 11. 20:48
 4/12 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok, én csak ötleteket kérnék, nem privátot:D
2022. ápr. 11. 20:48
 5/12 A kérdező kommentje:
és leginkább amiatt félek, mert gimiben sem volt szerelmem akit élőben ismertem volna meg, a kapcsolatomnak vége lett, és félek 25 évesen is ugyanitt fogok tartani
2022. ápr. 11. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Jó akkor nem írok privátot, hanem adok egy ötletet!

Írj rám Te!

2022. ápr. 11. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
11%

Mi a jó istennek csinálod ennyire görcsösen ilyen fiatalon????

Főleg ha hosszabb időre kimész külföldre aztán vissza akarsz jönni, azt se tudod még hol akarsz élni te suhanc...

2022. ápr. 11. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
jaj 7-es, ne már, hogy suhanc, le leszünk boomerezve
2022. ápr. 11. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

Rám is írhatsz amúgy, szívesen beszélgetek :)

21F

2022. ápr. 11. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Minden lehetőséget kizársz, és sírsz, hogy nincs lehetőség. Jól van, ügyes vagy.
2022. ápr. 12. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!