Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti támogatnátok, hogy afrikai néger fickókat telepítsenek be az országba?
Pesten egyre több feka mászkál.
Elég irritáló , hogy ide jönnek élni, felveszik a ruháinkat és szokásainkat.
De egy majom csak egy majom marad.
21
Nem pont az szokott lenni a baj, hogy egyes bevándorlók nem akarnak beilleszkedni? Most akkor mégsem kéne?
"A börtönök 90%-ban férfiakkal vannak tele."
Mondok én ennél cifrábbat is, a férfibörtönökben raboskodó emberek 100%-a férfi. Sőt, ha nem lennének emberek, nem lenne bűnözés sem. Egy funkcionális társadalomhoz viszont kellenek nők és férfiak is. Színesbőrűek nem. A fehérbűnözés egy mellékhatása annak hogy fehér országban fehér emberek vagyunk. A C és egyéb stílusú bűnözés viszont szükségtelen rossz ami nem kéne hogy része legyen egy fehér társadalomnak.
Én igen, támogatom! ✌️ Végre megkaphatnátok ti incelek az imádott análotokat az istenített rasszotok istenített méretű testrészétől 😊
#32cmkingsize
#sexforallincels
Nem támogatnám. Nem azért mert rasszista vagyok, bárkire ezt mondanám, aki nem tényleges menekült, vagy bajban van. Azért, mert ez Magyarország, ahol magyarok élnek.
Vegyük példának mondjuk Németországot: tavaly ilyenkor közel 20%-a volt az országnak különféle bevándorló, vendégmunkás és külföldi. Ezt már elég nehezen lehetne Német-nek nevezni, főleg, hogy az igazi német lakosok aránya egyre csökken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!