Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves koráig tud egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves koráig tud egy férfi úgy kinézni, hogy a huszonéves lányok is vonzónak tartsák?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 07:24
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
0%
Még 60 évesen is,nézhet jól ki egy férfi.
2022. ápr. 10. 08:53
 12/43 anonim ***** válasza:
97%
Ameddig egy nő.
2022. ápr. 10. 08:56
 13/43 anonim ***** válasza:
77%
Huszonévesen nem vàgytam sem 50-es, sem 40-es "férfire". Az idézőjelet azért tettem be, mert szàmomra ők màr nem férfiak, hanem tatàk voltak.
2022. ápr. 10. 09:06
 14/43 anonim ***** válasza:
13%
40-60 között van az érett férfi korosztály.Egy fiatalabb nagyon gyerekes.Nyafog,számítógépen játszik, olyan gyerekes.
2022. ápr. 10. 09:11
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Minél idősebb, annál kevesebb, és kár is ezen vitatkozni.

Biztos, hogy lenne a majdnem 4 milliárd nő közt olyan, aki egy jól karbantartott 80 évest is vonzónak lát (gerontofília), de mekkora az esélyed, hogy pont te futsz vele össze?

Annyi mindig akad, hogy mindenre legyen példa, és az ellenkezőjére is. De ettől még az az általános, hogy minél nagyobb a vágyott korkülönbség, annál nehezebb lesz megfelelő párt találni.

2022. ápr. 10. 09:14
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha csak vonzalomról van szó, akkor az apakomplexusos lányok miatt kitolódik a határ. Érzem, hogy le leszek pontozva, de én például 22 évesen simán vonzónak látok egy-egy 50-55 éves férfit is.

Persze nem jönnék össze vele, mert teljesen értelmetlen lenne egy ilyen kapcsolat (ha egyáltalán kapcsolatnak lehetne nevezni). Belátom, hogy semmilyen módon nem illenénk össze, és egy normális 50-esnek talán nem is kell egy húszonéves csaj. De attól még vonzódom hozzájuk.

*nem kérek privát üzenetet senkitől*

2022. ápr. 10. 09:26
 17/43 anonim ***** válasza:
20%
Előfordul, hogy a személyiség többet számít, mint a külső. Nekem is volt már sokkal fiatalabb barátnőm, de nem azért, mert szándékosan ilyet kerestem, egyszerűen munkatársakként egymásba szerettünk. Ekkor még a 40-es éveim elején jártam, gyakran néztek fiatalabbnak. Kiderült, hogy a lány szülei közt is hasonló a korkülönbség.
2022. ápr. 10. 09:28
 18/43 anonim ***** válasza:
82%
Biztos találsz olyat 80 évesként is, aki dugna veled, de téged átlagosan, általában érdekel a dolog és a valóság az, hogy a huszonéves lányok nagyrésze max 5 évvel akar idősebbet magánál. Ha nagyon, nagyon vonzódik valakihez, max 10-el, de ott már van ellenérzése rendesen és kételkedik, hogy nem sok e(de) 10 év korkülönbség.
2022. ápr. 10. 09:38
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

28

23l

2022. ápr. 10. 09:43
 20/43 anonim ***** válasza:
1%
Ahogy a milf-ok is tetszenek a pasiknak, ugyanugy ferfiakban is vannak, felett is, akik alázzák a fiatalokat.
2022. ápr. 10. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!