Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves koráig tud egy férfi úgy kinézni, hogy a huszonéves lányok is vonzónak tartsák?
2. A házasságok 18%-ában a férfi legalább 6 évvel idősebb. 7%-ában legalább 10-zel. Magyarul ismerkedéskor csak egy picit tovább kell keresgélni. És ez még mindig nem azt jelenti, hogy aki más korkülönbséges párt választott, az ne fogadott volna el a meglévő párjától eltérőt. (Ha valakinek a kapcsolatában 3 év korkülönbség van, az nem azt jelenti, hogy ő pl. ne fogadott volna el egy 10 évvel idősebb párt, ha olyannal találkozik előbb.)
Én értelek, de rossz ez a logika, hogy a "legtöbb nő a korabeli férfiakat preferálja", mert hiába igaz, de akkor annyi, hogy az ember egy picivel tovább keresgél, amíg olyan nőt nem talál aki elfogadja őt annyi idősen, amennyi. Ha csak 10-ből 2 nő benne van 10 év korkülönbségben, már az is jó arány és megéri keresgélni.
Amúgy nem pozícióból beszélek, én 28 vagyok és a párom 23.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!