Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha történne valami ami tönkret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha történne valami ami tönkretenné az elektromos eszközöket?

Figyelt kérdés

Lenne egy katasztrófa. Vagy nem tudom de a jelenlegi világ kicsit vissza fejlődni kényszerülne. Nem lenne többé internet, tv, okostelefonok stb.

A csúnyább srácoknak úgy lehetne normális csaja? Hiszen a Réka a szomszéd lány se tudna válogatni a neten. És kénytelen lenne a szűk ismeretségi köréből fiút választani.

2022. ápr. 9. 06:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
A szuk ismeretsegi korom is tele van jokepu sracokkal, nem kell az interneten valogatnom, mindig eloben ismerkedtem. Persze ha valami zombi apokalipszis torne ki, es ot fos bandakban jarnatok es orulnel, ha evente talalkozol 1-2 uj jo arc emberrel, lehet mas lenne a helyzet, de erre kicsi az esely.
2022. ápr. 9. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

#10: Okes, amit irsz, de itt masok tapasztalatat pontozzak le. Ez valosagtagadas es ezen az oldalon maximalisan jellemzo a nok tobbsegere. (Igen, az incelekre is, de valahogy a veluk egy szinten mozgo nok magukat nem veszik eszre.)

Leirtam a tapasztalatom es latod, 0%-on all. Az meg elore lathato, hogy az osszes ilyen kerdesnel milyen valaszokat fogadnak csak el az itteni nok. (Azert az ittenieket irom, mert ez egy szelsoseges, frusztralt noi reteg. A valosagban alig latni olyan noket, mint amilyenek itt vannak.)

2022. ápr. 9. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető. Viszont ma sem mindenki a netről szerzi be a párját, én az enyémet a buszon láttam meg, az előzőket munkahelyen, közös haveri társaságban, kedvenc szórakozóhelyemen, közös szálláson... tehát nőként még soha, egyetlen, apró szexkapcsolatocska sem netes beszélgetésből alakult. Viszont hozzáteszem, mindegyik srác a szememben helyes volt, tehát ugyanúgy válogatram/válogató, ez az igazság. Kisebb körből talán, de így van.
2022. ápr. 9. 12:17
 14/15 dregor ***** válasza:
100%
Ha széthullana a világ, mert ledöglik az elektronika (egyébként egész jó volt a sorozat), akkor a legkisebb gond lenne az, hogy pasizzanak a csajok. :D
2022. ápr. 9. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem hinném hogy több esélyetek lenne. Most se mindenki az interneten éli az életét titeket leszámítva. Én pl soha nem társkeresőztem, nem használtam randi appokat, mégse volt gond az ismerkedés. Nyilván ez így lenne elektromosság nélkül is, bár akkor azt hiszem, ez lenne a legkisebb gondunk.
2022. ápr. 9. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!