Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisfiús arccal illetve testalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfiús arccal illetve testalkattal (nincs karakteres áll, erős arcszőrzet, széles váll, nagy bicepsz) felejtős az ismerkedés?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 19:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azért Joe Pesci még férfiszemmel is sármos szerintem.
2022. ápr. 7. 20:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem csúnya, de a sármos azért erős jelző. Amellett elég alacsony.
2022. ápr. 7. 20:18
 13/23 anonim ***** válasza:

11.

Fiatal korában nem volt sármos, leginkább a grimaszoló Galla Miklós ugrott be az egyik régi képéről.

2022. ápr. 7. 20:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Keress rá: Jordi Polla
2022. ápr. 7. 20:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm is és én is (én lány vagyok ő 5 évvel idősebb F) gyerekes fejjel vagyunk "megáldva". Jóval fiatalabbnak nézünk ki mindketten, bár én ha sminkelek esetleg fel tudom magam tornászni annyira külsőleg amennyi vagyok, de bátyám kb majdnem ugyanolyan mint kisgyerekként:D

Szőke haj, kék szem, fehér bőr borostát én hamarabb fogok növeszteni:D

Ennek ellenére boldog kapcsolatban él a párjával már két éve:)

2022. ápr. 7. 21:21
 16/23 anonim ***** válasza:
fogni kell egy olyan nőt, akinek hasonló a genetikája. Fiatalabb a koránál.
2022. ápr. 7. 21:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy gigachad, akkor felejtős.

[link]

2022. ápr. 8. 10:10
 18/23 anonim ***** válasza:

"egy sereg incel kritériumnak megfelel (korai kopaszodás, ronda szemüveg, alacsonyság stb.)"

Nem mintha Denny DeVitóra buknél, de mi akadályoz meg egy embert abban, hogy szebb szemüveget vegyen? Mi az, hogy incel kritérium? Hát, ha ez az, akkor vegyél szebb keretet, bakker.

2022. ápr. 8. 18:20
 19/23 anonim ***** válasza:

18.

Kritérium alatt az oldalon általánosan fikázott dolgokat értettem, mint kopaszodás, alacsonyság. Ez a kettő általános közutálatnak örvend, mind a troll férfiak, mind a női válaszolók között, előbbi még esetleg menthető, de ez a kopaszodó hajstílus, nem a mentettek között van.

A szemüveg pedig alapból nem szép, csak nőknek áll jól, férfiaknak nem. Kivéve hipszterek, meg akik passzióból hordják, ők is általában egy mögöttes gúny gyanánt, "mi levehetjük, ti, akik szarul láttok nem - haha" stílussal.

2022. ápr. 8. 20:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Rendben, nem állítom, hogy pl. a magasságon lehet változtatni, de aki a szemüvegkerete miatt sír, az megérdemli a sorsát, komolyan.

Itthagynám kedvenc mondásom: "ha az ember valamit nem akar megtenni, egyik kifogás épp olyan jó, mint a másik".

2022. ápr. 8. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!