Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne pusztán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne pusztán a munkám, illetve testalkatom alapján ítéljenek meg ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Személyi edző vagyok, naponta edzek, illetve edzéseket tartok a klienseimnek. A hitelesség számomra kulcsfontosságú, így szoktam feltenni magamról edzés közbeni képeket, videókat, ahol sportmelltartó+leggings van rajtam. Nagyon elkeserit, hogy ismerkedéskor a férfiak 99%-a csak a "jó csajt" látja bennem, hogy szexi a fenekem, formás a testem, és minél hamarabb ágyba akar vinni. A belső tulajdonságaim, értékrendem, gondolkodásom legtöbbjüket hidegen hagyja, pedig sokkal több van bennem egy csinos testnél. Egyáltalán nem vágyom egyéjszakás kalandokra, egy 8,5 éves kapcsolatom volt edddig összesen. A szakításunk után idő kellett, hogy újra nyitni tudjak a férfiak felé, ,majdnem 2 évbe telt, mire érzelmileg túl tudtam lépni rajta. Úgy érzem teljesen reménytelen, hogy találjak egy olyan embert, aki túl tud lépni a külsőségeken, és valóban én érdeklem, nem kizárólag a testem.
2021. júl. 7. 09:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a személyes oldaladon osztod meg a sportmelltartós fotókat, vagy egy ilyen "hivatalos" munkaoldalon... ha a személyes oldaladon osztogatod meg ezeket a fotókat, én ajánlanám, hogy hozz létre egy XY személyi edző oldalt, és oda rakd azokat fel, és a saját oldaladon meg rakj fel olyan fotókat, amin nem mutatsz annyi bőrt magadból.
2021. júl. 7. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
24%

Eleve a vonzashoz ismerkedeshez kell a vonzero kulso.

Ha a kemoa mukodik akkor a megtartashoz kell belsoleg is toppon lenni ill passzolni a masikhoz kulonben tartos nem lesz

2021. júl. 7. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
nem tudom, de sportmelltartós képek jöhetnek privátban
2021. júl. 7. 09:48
 4/11 A kérdező kommentje:

1:Van külön szakmai oldalam, ott osztom meg, ritkán néhány fontosabb bejegyzést a személyes oldalamon is.

2:Ezt egy percig sem vitatom, nem azt mondom, hogy egyáltalán ne számítson a külsőm, hanem azt, hogy ne ragadjunk már le ott, hogy "de jó segged van, szúrnálak" és hasonló megjegyzések.

3:Számtalan olyan képet találsz az interneten, ha beírod a sports bras kifejezést.

2021. júl. 7. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Ismerkedeskor nem az eszed fog senkit erdekelni. Ehhez eleg ha tudsz ertelmesen beszelgetni.
2021. júl. 7. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, kedves kérdező, hogy a legtöbb férfi 0 energiabefektetéssel akar csak kalandozni, baromira nem érdekli őket, hogy te nem csak egy test + cuki pofi vagy. Én nem vagyok személyi edző, nem is posztolok ilyen képeket. Én nagy túrázó vagyok és kb csak ilyen képeim vannak az oldalaimon. Mégis inkább laza szándékkal keresnek meg a férfiak, véletlenül sem komollyal... Én nem tudom, mi lett a férfiakkal, de nem 1x kaptam meg, hogy a korosztályom még "élni" akar, bocsi.

(26 vagyok) nekem is eddig 1 komoly kapcsolatom volt (8 év) és nem akarok kalandozni. Inkább kivarom az újabb normális jelentkezőt, mert engem ez taszít. És amúgy sem tudnék szexelni olyannal, akihez nem vonzódom, nem bízom benne. Nekem ez a szerelem "kiteljesedése", amikor a kapcsolat arra a szintre jut, hogy lefekszünk egymással. A mai társadalomban meg inkább arra van igény, hogy élvezzük az életet kötetlenül és tartsunk szexpajtit.

Ne aggódj, majd lesz aki kiérdemel téged és büszke lesz az elért eredményeidre, de úgy, hogy nem csak a jó testet látja benned.

2021. júl. 7. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Hát esetleg vegyél fel valamit a sportmelltartóra. Egy szűk póló, vagy valami.
2021. júl. 7. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez komoly probléma, kérdező, és nagyon sajnálatos, hogy a mai kultúra olyan, hogy a testeddel kell promotálnod a munkádat, amíg ez úgy látszik, hogy nem nagyon fér össze a magánéletedben az önmagadról alkotott képpel.

Ugyanakkor én is megértem a férfiakat, hogy akik komoly kapcsolatot akarnak, azok nem feltétlenül úgy képzelik el az ideális párt, mint akiről a közösségi oldalakon lenge öltözetben fotók tucatjai vannak. Könnyen lehet, hogy engem például, mint aki korábban szintén komoly kapcsolatot kerestem, szintén elriasztott volna ez már a kezdetektől fogva.

Én úgy látom, hogy erre vagy a személyes, élőben való ismerkedés lehet megoldás, ahol megpróbálod megakadályozni, hogy egy más jellegű benyomás alakuljon ki a férfiban rólad, mint ami a közösségi médiában látható.

2021. júl. 7. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan képet tesz fel amilyet szeretne és nem őt minősíti ha ez alapján ítélik meg. De szerintem, ez jó szűrő is..:)
2021. júl. 7. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Ezáltal van egyfajta személyiséged is, ami nekem pl. tetszene. Kérdezz rá az emberekre, hogy milyennek vélik a személyiségedet? Mutass többet belőle.
2021. júl. 7. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!