Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne pusztán a munkám, illetve testalkatom alapján ítéljenek meg ismerkedéskor?
Eleve a vonzashoz ismerkedeshez kell a vonzero kulso.
Ha a kemoa mukodik akkor a megtartashoz kell belsoleg is toppon lenni ill passzolni a masikhoz kulonben tartos nem lesz
1:Van külön szakmai oldalam, ott osztom meg, ritkán néhány fontosabb bejegyzést a személyes oldalamon is.
2:Ezt egy percig sem vitatom, nem azt mondom, hogy egyáltalán ne számítson a külsőm, hanem azt, hogy ne ragadjunk már le ott, hogy "de jó segged van, szúrnálak" és hasonló megjegyzések.
3:Számtalan olyan képet találsz az interneten, ha beírod a sports bras kifejezést.
Az a baj, kedves kérdező, hogy a legtöbb férfi 0 energiabefektetéssel akar csak kalandozni, baromira nem érdekli őket, hogy te nem csak egy test + cuki pofi vagy. Én nem vagyok személyi edző, nem is posztolok ilyen képeket. Én nagy túrázó vagyok és kb csak ilyen képeim vannak az oldalaimon. Mégis inkább laza szándékkal keresnek meg a férfiak, véletlenül sem komollyal... Én nem tudom, mi lett a férfiakkal, de nem 1x kaptam meg, hogy a korosztályom még "élni" akar, bocsi.
(26 vagyok) nekem is eddig 1 komoly kapcsolatom volt (8 év) és nem akarok kalandozni. Inkább kivarom az újabb normális jelentkezőt, mert engem ez taszít. És amúgy sem tudnék szexelni olyannal, akihez nem vonzódom, nem bízom benne. Nekem ez a szerelem "kiteljesedése", amikor a kapcsolat arra a szintre jut, hogy lefekszünk egymással. A mai társadalomban meg inkább arra van igény, hogy élvezzük az életet kötetlenül és tartsunk szexpajtit.
Ne aggódj, majd lesz aki kiérdemel téged és büszke lesz az elért eredményeidre, de úgy, hogy nem csak a jó testet látja benned.
Szerintem ez komoly probléma, kérdező, és nagyon sajnálatos, hogy a mai kultúra olyan, hogy a testeddel kell promotálnod a munkádat, amíg ez úgy látszik, hogy nem nagyon fér össze a magánéletedben az önmagadról alkotott képpel.
Ugyanakkor én is megértem a férfiakat, hogy akik komoly kapcsolatot akarnak, azok nem feltétlenül úgy képzelik el az ideális párt, mint akiről a közösségi oldalakon lenge öltözetben fotók tucatjai vannak. Könnyen lehet, hogy engem például, mint aki korábban szintén komoly kapcsolatot kerestem, szintén elriasztott volna ez már a kezdetektől fogva.
Én úgy látom, hogy erre vagy a személyes, élőben való ismerkedés lehet megoldás, ahol megpróbálod megakadályozni, hogy egy más jellegű benyomás alakuljon ki a férfiban rólad, mint ami a közösségi médiában látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!