Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne pusztán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne pusztán a munkám, illetve testalkatom alapján ítéljenek meg ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Személyi edző vagyok, naponta edzek, illetve edzéseket tartok a klienseimnek. A hitelesség számomra kulcsfontosságú, így szoktam feltenni magamról edzés közbeni képeket, videókat, ahol sportmelltartó+leggings van rajtam. Nagyon elkeserit, hogy ismerkedéskor a férfiak 99%-a csak a "jó csajt" látja bennem, hogy szexi a fenekem, formás a testem, és minél hamarabb ágyba akar vinni. A belső tulajdonságaim, értékrendem, gondolkodásom legtöbbjüket hidegen hagyja, pedig sokkal több van bennem egy csinos testnél. Egyáltalán nem vágyom egyéjszakás kalandokra, egy 8,5 éves kapcsolatom volt edddig összesen. A szakításunk után idő kellett, hogy újra nyitni tudjak a férfiak felé, ,majdnem 2 évbe telt, mire érzelmileg túl tudtam lépni rajta. Úgy érzem teljesen reménytelen, hogy találjak egy olyan embert, aki túl tud lépni a külsőségeken, és valóban én érdeklem, nem kizárólag a testem.
2021. júl. 7. 09:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a problemad nem egyedi. Minden mas novel is ez van, meg azokkal is, akik nem szepek. Mert akinek nem jut szep xsaj, vedul veeri kevessel is csak le.gyen mar szex. A 40es ketgyerekes anyakkal is ezt csinalhak, pedig joggal gondolhatnank ok mar nem olyan vonzok, sok a problema veluk, ezert ha valaki veluk van, akkor az biztos, hogy mar a szemelyiseguk miatt. De sajnos nem, nem ez a helyzet. Ha ilyen jo csaj vagy, mindenkeppen neked is maximalisra torekvo, kulsore es fejlidesre ado partnert kell keresned, aki akar tobb jo csaj kozul is valogathat. Akkor teged a sok kozul biztosan azert valaszt, mert belsoleg is jobban kedvel. Amugy meg ki kell tartani, elnyujtani az ismerkedest es elvarni hogy tegyen beled energiat a ferfi. Akarmilyen szep vagy, azert a szexre utazok a konnyu predat keresik es tenyleg csak az fog kitartani melletted aki hajlando idot aldozni rad es hajlando megismerni.
2021. júl. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!