Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményez nálam egy férfi sem érdemben?
Figyelt kérdés
Eléggé csendesen vagyok, így kapcsolatteremtés problémás ha nekem kell kezdeményezni, viszont ha vki odajön hozzám azzal jófej vagyok, kedvesnek tartottak a munkatarsaim attól, hogy zárkózottabb vagyok.
Én magamat csúnyának tartom, de szokták mondani, hogy tetszem a férfiaknak.
Új munkahelyen vagyok ami elég laza, plázás üzletben dolgozok. És fél év alatt szinte senki nem próbált meg ismerkedni még csak "kollegális" szinten sem, (környező férfi boltosokra, bizti őrökre gondolok) pedig vannak köztük jópasik. 1 pedig különösen bejön.
Annyira elkeserítō, hogy ennyire nem kellek senkinek.
2022. ápr. 7. 17:06
11/20 anonim válasza:
plázában dolgozó csajok válogatósak úgy tudom.
12/20 anonim válasza:
Szerintem egy munkahely, az munkahely, bár nem jelenti azt, hogy nem lehetne ismerkedni. Lehet, hogy nem veledd van a baj, hanem, hogy a többieknek már van társuk, barátjuk/barátnőjük, esetleg gyerekeik. Lehet inkább a munkára figyelnek ők is, illetve nézik, hogyan-mennyit dolgozol, és majd cseppet később lesz esetleg valaki, aki úm. megkörnyékez.
13/20 anonim válasza:
Mert nem nèzel ki jól.
Ha szèp lennèl, sorban állnának nálad, akkor is ha egy primitìv bunkó lennèl.
14/20 anonim válasza:
Légy szexi, a ffiakat izgatnak olyan nők is akik nem vonzó alapjában, de ha felkap pl egy mint vagy egy latexnsacit, mindjárt másképp néznek rád is biztos.
15/20 anonim válasza:
Jaj 😂, minit,és latexnacit akartam írni😄.
16/20 anonim válasza:
Hát, nekem ez a plázában ismerkedés sosem adta. Mivel az eladóknak kedvesen kell bánni a vevővel, fogalmam sincs ha szimpatikus vagyok neki, vagy csak ráment a havi bónuszra. :D
18/20 anonim válasza:
"Mivel az eladóknak kedvesen kell bánni a vevővel"
:DDDDDDDDDD
19/20 anonim válasza:
De most nem? :D Ahol bunkó vagy flegma az eladó, oda nem megy vissza az ember.
20/20 anonim válasza:
19: :DDDDDDDDD A plázás üzletek, főleg a ruhaboltok nagy része pénzmosoda...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!