Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményez nálam egy férfi sem érdemben?
Figyelt kérdés
Eléggé csendesen vagyok, így kapcsolatteremtés problémás ha nekem kell kezdeményezni, viszont ha vki odajön hozzám azzal jófej vagyok, kedvesnek tartottak a munkatarsaim attól, hogy zárkózottabb vagyok.
Én magamat csúnyának tartom, de szokták mondani, hogy tetszem a férfiaknak.
Új munkahelyen vagyok ami elég laza, plázás üzletben dolgozok. És fél év alatt szinte senki nem próbált meg ismerkedni még csak "kollegális" szinten sem, (környező férfi boltosokra, bizti őrökre gondolok) pedig vannak köztük jópasik. 1 pedig különösen bejön.
Annyira elkeserítō, hogy ennyire nem kellek senkinek.
2022. ápr. 7. 17:06
1/20 anonim válasza:
Melyik uzletben vagy? Majd odamegyek ugy teszek, mintha vasarolnek, aztan leszolitalak, csakhogy jo legyen a napod :)
3/20 anonim válasza:
Mert a #metoo megtette hatását, a nők megehetik, amit főztek.
4/20 anonim válasza:
O de kar h az adminok toroltek ennek a kedves embernek az alkotasat, pedig nekem volt szerencsem megnyitni...
6/20 anonim válasza:
be volt linkelve egy teleszart wc. olyan nyugati aluljaro feeling
7/20 Noren1989 válasza:
Ha csúnya is vagy, magànak való is, mégis mi keltené fel a férfiak figyelmét?
Valamit vàltoztass 🤭
8/20 anonim válasza:
Akkor kezdeményezz te, a nemi egyenjogúság korát éljük. Mégis mit vársz??? Tipikusan az a fajta vagy a leírásod alapján, akinek még a lélekjelenléte sem érzékelhető. Szellemként hogy vegyenek észre?
10/20 anonim válasza:
Kisugarzas, onbizalmi problemak ami alapból nem baj de sokaknak taszító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!