Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek férfiként sikerült bejutni a párkapcsolatba, annak hol sikerült?
Nekem férfiként főleg a dating appok maradtak, mivel a való életben nincs nagyon lehetőségem nőkkel ismerkedni. Ez vezetett nálam először a redpill, majd a blackpill/incel contentek kóros fogyasztásához, amiről lassan szeretnék lejönni.
A kérdés, hogy akinek sikerült, annak hogy sikerült? Elsősorban valódi példákra vagyok kíváncsi. Olyan férfiakra, akik 2020 márciusa után ismerték meg* a barátnőjüket online dating, közösségi média (instagram DM) felhasználása nélkül.
*: Tehát az nem ér, hogy 10 éve jó barátok, aztán amikor a dating appok már nem működnek, a férfi úgy döntött, továbbviszi a kapcsolatot.
41
Akkor fussunk neki még egyszer.
Egy PÁRKAPCSOLATBAN 1 férfi és 1 nő van, tehát nem lehet több heteroszexuális nő párkapcsolatban, mint ahány heteroszexuális férfi, ennyit talán csak elfogadsz.
20-80%-os szabály pedig nincs, csak ki kell nyitni a szemed az utcán.
És persze, mindig van valami kifogás: a női emancipáció miatt, a közösségi média, a Tinder, most legújabban a Covid miatt nincs csajotok. Nem veszitek észre, hogy valamilyen kifogás mindig kerül? És folyamatosan aktualizálódik?
"a női emancipáció miatt, a közösségi média, a Tinder, most legújabban a Covid miatt nincs csajotok.":
Saját tapasztalatom, hogy nekem a covid előtt működött a Tinder (valamennyire). Aztán a lezárások alatt használhatatlanná vált és a teleljes nyitás után se változott semmi. Ugyanez igaz a szórakozóhelyekre.
Nyilván korábban se működtek ezek nagyon, de a covid óta még annyira se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!