Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek férfiként sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek férfiként sikerült bejutni a párkapcsolatba, annak hol sikerült?

Figyelt kérdés

Nekem férfiként főleg a dating appok maradtak, mivel a való életben nincs nagyon lehetőségem nőkkel ismerkedni. Ez vezetett nálam először a redpill, majd a blackpill/incel contentek kóros fogyasztásához, amiről lassan szeretnék lejönni.

A kérdés, hogy akinek sikerült, annak hogy sikerült? Elsősorban valódi példákra vagyok kíváncsi. Olyan férfiakra, akik 2020 márciusa után ismerték meg* a barátnőjüket online dating, közösségi média (instagram DM) felhasználása nélkül.

*: Tehát az nem ér, hogy 10 éve jó barátok, aztán amikor a dating appok már nem működnek, a férfi úgy döntött, továbbviszi a kapcsolatot.

2022. ápr. 6. 18:11
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
40: csak van itten ám egy 20-80 szabály is. Egyébként ez hogy megy? A pénzes chadek simán tudnak bulikat szervezni, ahova mennek a lányok. Szerencsétlen kis incelnek nincsenek kapcsolatai, a chadeknek meg vannak. Szervezik a bulit, oda érkezik a barátnő barátnőjének a barátnője is oszt csókolom. És persze egy kis pénz is rásegít a dologra, máris jobban megy az "ismerkedés". És ezekbe a bulikba a kis inceleket bizony nagyon nem hívják meg...:DDDD
2022. ápr. 7. 11:02
 42/46 A kérdező kommentje:
41: Szeretnélek megkérni, hogy ez alá a kérdés alá ne írd le a CH(cs) és I betűs szavakat. Ez most egy olyan kérdés akar lenni, ami az átlagos párkapcsolatban élő férfiak sikerének mikéntjére kérdez rá, nem a mi tapasztalatainkat fejtegeti, amit már megtettünk 1000 másik kérdés alatt (jómagam pont ma reggel is)
2022. ápr. 7. 11:28
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

41

Akkor fussunk neki még egyszer.

Egy PÁRKAPCSOLATBAN 1 férfi és 1 nő van, tehát nem lehet több heteroszexuális nő párkapcsolatban, mint ahány heteroszexuális férfi, ennyit talán csak elfogadsz.

20-80%-os szabály pedig nincs, csak ki kell nyitni a szemed az utcán.

És persze, mindig van valami kifogás: a női emancipáció miatt, a közösségi média, a Tinder, most legújabban a Covid miatt nincs csajotok. Nem veszitek észre, hogy valamilyen kifogás mindig kerül? És folyamatosan aktualizálódik?

2022. ápr. 7. 11:43
 44/46 A kérdező kommentje:
43: Lécci ennek ne fussunk neki még egyszer inkább. Ebben a kérdésben a pozitív való életből hozott példákra vagyok kíváncsi. Amiről te beszélsz, azt már milliószor letárgyaltuk más kérdések alatt -- és ahogy nézem még fogjuk is.
2022. ápr. 7. 12:41
 45/46 A kérdező kommentje:

"a női emancipáció miatt, a közösségi média, a Tinder, most legújabban a Covid miatt nincs csajotok.":

Saját tapasztalatom, hogy nekem a covid előtt működött a Tinder (valamennyire). Aztán a lezárások alatt használhatatlanná vált és a teleljes nyitás után se változott semmi. Ugyanez igaz a szórakozóhelyekre.

Nyilván korábban se működtek ezek nagyon, de a covid óta még annyira se.

2022. ápr. 7. 12:44
 46/46 A kérdező kommentje:
Ha olvasol a sorok között, láthatod, hogy valójában én nem a covidra fogom. Sokan viszont arra fogták és a nyitás után a korábbi állapotok visszaállását ígérték. Nem így lett.
2022. ápr. 7. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!