Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek férfiként sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek férfiként sikerült bejutni a párkapcsolatba, annak hol sikerült?

Figyelt kérdés

Nekem férfiként főleg a dating appok maradtak, mivel a való életben nincs nagyon lehetőségem nőkkel ismerkedni. Ez vezetett nálam először a redpill, majd a blackpill/incel contentek kóros fogyasztásához, amiről lassan szeretnék lejönni.

A kérdés, hogy akinek sikerült, annak hogy sikerült? Elsősorban valódi példákra vagyok kíváncsi. Olyan férfiakra, akik 2020 márciusa után ismerték meg* a barátnőjüket online dating, közösségi média (instagram DM) felhasználása nélkül.

*: Tehát az nem ér, hogy 10 éve jó barátok, aztán amikor a dating appok már nem működnek, a férfi úgy döntött, továbbviszi a kapcsolatot.

2022. ápr. 6. 18:11
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
20: Igazad van. Hova menjek ki?
2022. ápr. 6. 19:08
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
pont tavaly március végén jöttem össze a párommal. Munkatárs szóval ismertük egymást már korábbról és sokat beszélgettünk.. először csak munka közben, aztán munka után is. Aztán elhívtam randira és inget mondott.. onnan ment minden simán.
2022. ápr. 6. 19:09
 23/46 A kérdező kommentje:

2, 22: Most az ilyen válaszokra vagyok kíváncsi elsősorban.

"Aki olyat ír, hogy "bejutni a párkapcsokatba", attól nem lep meg, hogy nem tud csajozni.":

Lehet rosszul írtam akkor. Szeretnék megismerni egy nőt, akivel el tudok kezdeni egy közös életet, ahol egymást támogatva fejlődünk, majd ha eljön az ideje, családot alapítunk. Az élet itt se áll meg, mivel biztosítanunk kell, hogy a gyerekeink számára is egy hasonló jövőt tudjunk megvalósítani, ami nekünk is megadatott. Ezen kívül szeretném nem elkövetni azokat a nevelési hibákat, amiket a szüleim az én nevelésemkor elkövettek.

2022. ápr. 6. 19:19
 24/46 A kérdező kommentje:
Nyilván rosszul írtam pár dolgot, mivel mint mondtam, jelenleg a gondolkodásomat a redpill és a blackpill határozza meg. Ennek nyilván több oka is van, amikre itt most fölösleges hivatkozni, de kíváncsi vagyok a másik világra is.
2022. ápr. 6. 19:22
 25/46 anonim ***** válasza:
31%
Odamentem hozzá, és leszólítottam egy DM-ben.
2022. ápr. 6. 19:38
 26/46 A kérdező kommentje:

"Odamentem hozzá, és leszólítottam egy DM-ben.":

Az én insta profilommal ez nem szokott menni. A Facebook -al ugyanez a helyzet. Szerintem ki lehet jelenteni, hogy ez nem működik mindenkinek.

2022. ápr. 6. 19:41
 27/46 A kérdező kommentje:
Lehet mondani, hogy csinálj olyan instagram profilt, azt majd 30 fölött jönnek a nők. Én ezt igazából nem várnám meg, mivel csak egyszer vagyok fiatal.
2022. ápr. 6. 19:44
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen egy igazi lúzer vagy 😅😅😅 Lemerem fogadni még Anyucival laksz
2022. ápr. 6. 20:05
 29/46 anonim ***** válasza:
74%

26.-ra.

Mi a tökömről beszélsz????

DM = illatszerbolt, tudod, a valódi életben.

2022. ápr. 6. 20:45
 30/46 A kérdező kommentje:
Direct Message
2022. ápr. 6. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!