Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek férfiként sikerült bejutni a párkapcsolatba, annak hol sikerült?
Nekem férfiként főleg a dating appok maradtak, mivel a való életben nincs nagyon lehetőségem nőkkel ismerkedni. Ez vezetett nálam először a redpill, majd a blackpill/incel contentek kóros fogyasztásához, amiről lassan szeretnék lejönni.
A kérdés, hogy akinek sikerült, annak hogy sikerült? Elsősorban valódi példákra vagyok kíváncsi. Olyan férfiakra, akik 2020 márciusa után ismerték meg* a barátnőjüket online dating, közösségi média (instagram DM) felhasználása nélkül.
*: Tehát az nem ér, hogy 10 éve jó barátok, aztán amikor a dating appok már nem működnek, a férfi úgy döntött, továbbviszi a kapcsolatot.
2, 22: Most az ilyen válaszokra vagyok kíváncsi elsősorban.
"Aki olyat ír, hogy "bejutni a párkapcsokatba", attól nem lep meg, hogy nem tud csajozni.":
Lehet rosszul írtam akkor. Szeretnék megismerni egy nőt, akivel el tudok kezdeni egy közös életet, ahol egymást támogatva fejlődünk, majd ha eljön az ideje, családot alapítunk. Az élet itt se áll meg, mivel biztosítanunk kell, hogy a gyerekeink számára is egy hasonló jövőt tudjunk megvalósítani, ami nekünk is megadatott. Ezen kívül szeretném nem elkövetni azokat a nevelési hibákat, amiket a szüleim az én nevelésemkor elkövettek.
"Odamentem hozzá, és leszólítottam egy DM-ben.":
Az én insta profilommal ez nem szokott menni. A Facebook -al ugyanez a helyzet. Szerintem ki lehet jelenteni, hogy ez nem működik mindenkinek.
26.-ra.
Mi a tökömről beszélsz????
DM = illatszerbolt, tudod, a valódi életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!