Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek férfiként sikerült bejutni a párkapcsolatba, annak hol sikerült?
Nekem férfiként főleg a dating appok maradtak, mivel a való életben nincs nagyon lehetőségem nőkkel ismerkedni. Ez vezetett nálam először a redpill, majd a blackpill/incel contentek kóros fogyasztásához, amiről lassan szeretnék lejönni.
A kérdés, hogy akinek sikerült, annak hogy sikerült? Elsősorban valódi példákra vagyok kíváncsi. Olyan férfiakra, akik 2020 márciusa után ismerték meg* a barátnőjüket online dating, közösségi média (instagram DM) felhasználása nélkül.
*: Tehát az nem ér, hogy 10 éve jó barátok, aztán amikor a dating appok már nem működnek, a férfi úgy döntött, továbbviszi a kapcsolatot.
Igazából tudnék mesélni, de nem látom mar értelmét. Sokszor írtam itt incel témák alatt, de kezd az összes ugyanolyan lenni. Ezt te is tanusítod a 38-as hozzászólásodban. Árad belőletek a tanult tehetetlenség. Ha leírnék egy sikersztorit, akkor is kihoznátok belőle valami olyant, hogy "biztos a ... Miatt" és iratok a ... Helyére egy csomó blackpill dumát.
De tudod mit? Felőlem azt csináltok amit akartok. Valamiért sokáig szívügyem volt egy incel "megváltása", de nem is értem miért akarnék olyannak segíteni, aki inkább hisz nők fiktív leírásának, mintsem élőben akár csak barátja is lenne egynek.
"Nyilván kíváncsi voltam, hogy működnek a nők, ahogy bármelyik másik férfi."
És biztos vagy benne, hogy radikális nőgyűlölőktől érdemes tanulni? Nem azért, de ha engem érdekelnek a férfiak, akkor nem leszbikus femináci fórumokon tájékozódom.
Amúgy figyelj, párkapcsolatról beszélünk, igaz? Nem arról, hogy éjjel kettőkor a sarki kocsma háta mögötti szemetesnek döntve Pistike megdugja Mariskát.
Na most, ha 2020 márciusa után a férfiaknak jó formán nem sikerül párkapcsolatot létesíteni, akkor ebből mi következik? Hát nyilván az, hogy a nőknek sem sikerül párkapcsolatot létesíteni, hiszen amíg heteroszexualitásban gondolkodunk, addig mindenképpen igaz, hogy 1 db nő és 1 db férfi alkot egy párt.
A Covid miatti lezárások minden bizonnyal nehezítették a párkeresést, hiszen nemcsak az ismerkedősi lehetőségek szüneteltek kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de a bezártság, félelem rossz hatással volt az emberek mentális és fizikai egészségére, az anyagi nehézségekről pedig ne is beszéljünk. De könyörgöm, ne állítsuk be úgy, mintha ez csak a férfiakat érintette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!