Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges hasonló férfit találni?

Figyelt kérdés
3 hét múlva itt a 30. születésnapom, a 3x-es éveimet kicsit másképp szeretném eltölteni, mint a húszas éveimet. Nem akarok családot,férjet, gyereket, háziállatot, hanem jól akarom valakivel magam érezni kötetlenül,utazni, bejárni vele a világot. 2 típusú pasival sodort össze eddig az élet: vagy laza kapcsolat, ahol mellettem is voltak még más nők, néha összejártunk szexelni, vagy volt a fejében a pasinak egy kép, amihez ragaszkodott, hogy hány évesen akar családot, jórészt a családja nyomására, nekem pedig megpróbálta beadni, hogy nem normális életvitel az, amire én vágyom.

2022. ápr. 6. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor maximum annyit tehetsz, hogy szorgalmasan keresgélsz, vagy lejjebb veszed az elvárásaid amíg nem késő.
2022. ápr. 6. 14:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pánikban, hogy nem találtam még meg azt, akit szeretnék, nem sürget sehova az idő. Nincsenek eget rengető elvárásaim, csak azért, hogy legyen valakim, nem fogok olyan emberrel összejönni, akinek nem vonz minden porcikája.
2022. ápr. 6. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"kötetlenül,utazni, bejárni vele a világot" ez kapcsolat elején van, utána jön a családalapítás...

egyébként, ha 47 randiból egy sem jött be neked, nálad van a hiba

2022. ápr. 6. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Go Afrika! Never look back!
2022. ápr. 6. 15:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezés! Sehol nem írtam olyat, hogy egyikük sem jött be, sőt többükkel isteni volt a szex, de nekem ez már kevés. Arról van szó, hogy nem egyeztek a hosszabb távú céljaink.
2022. ápr. 6. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél aranyhalat magadnak.

Tipikus az akinek semmi sem jó.

Tuti az a tipus vagy,akinek az a pasi kell aki alázza és bele rug.

2022. ápr. 6. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Külsőre a mediterrán külsejű, izmos pasik a zsánerem."

na itt árultad el magad.

A kérdező egy extrém jóképű, modellkülsejű, és emiatt véhetően extrém gazdag faszit akar, mivel ennyire jó külseje valakinek többnyire csak úgy lehet, hogy rengeteg időt és pénzt ebbe öl bele.

Szóval egy tipik fuckboy chad kell neki, aki elviszi utazgatni egzotikus helyekre és királynőként bánik vele. Az ilyen instagram "celebek" világába totál belehülyült embernek tűnsz...

De el kell hogy szomorítsalak, egyetlen egy ilyen faszi sem fog komolyan venni, ahogy semelyik nőt sem fogják komolyan venni, mivel szinte bármelyiket megkaphatják. Szóval neked marad az álmodozás :D

2022. ápr. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!