Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges hasonló férfit találni?

Figyelt kérdés
3 hét múlva itt a 30. születésnapom, a 3x-es éveimet kicsit másképp szeretném eltölteni, mint a húszas éveimet. Nem akarok családot,férjet, gyereket, háziállatot, hanem jól akarom valakivel magam érezni kötetlenül,utazni, bejárni vele a világot. 2 típusú pasival sodort össze eddig az élet: vagy laza kapcsolat, ahol mellettem is voltak még más nők, néha összejártunk szexelni, vagy volt a fejében a pasinak egy kép, amihez ragaszkodott, hogy hány évesen akar családot, jórészt a családja nyomására, nekem pedig megpróbálta beadni, hogy nem normális életvitel az, amire én vágyom.

2022. ápr. 6. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 6. 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:
Külsőleg mik az elvárásaid? Hová valósi vagy, milyen térségből keresel? Lényegében csak egy útitársat és szabadidőpartnert keresel, vagy az is jó lenne, ha mindezt ő finanszírozná?
2022. ápr. 6. 13:38
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok,nem leszek soha kitartott, magam finanszírozom a kiadásaimat, ehhez ragaszkodom. Budapesten élek, budapesti vagy Pest megyei párt keresek elsősorban, de ha az ország másik végén lakik, az sem akadály, van autóm, tudok utazni, idővel úgyis összeköltözünk. Útitársat, szabadidőpartnert, barátot,társat, mentort,szerelmet, szexpartnert egy személyben. Korban mindenképp idősebbet, de maximum 10 év legyen a korkülönbség. Külsőre a mediterrán külsejű, izmos pasik a zsánerem.
2022. ápr. 6. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:

Próbálkozz Borsodban egy vajda fiánál...

Amit szeretnél szinte kivitelezhetetlen,gondolkozz el hogy miért.

2022. ápr. 6. 13:59
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem c. pasit szeretnék. Szerintem nincsenek irreális elvárásaim.
2022. ápr. 6. 14:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj meg valami társkeresőt, de előre szólok, hogy sok energiát kell majd ölnöd az eredményes szűrésbe. Az életben semmi sincs ingyen.
2022. ápr. 6. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Utazós közösségekben nézelődj. A többi csak szerencse kérdése.
2022. ápr. 6. 14:14
 8/17 anonim ***** válasza:

Én pontosan ezt szeretném férfiként.

De nőt sem egyszerű ilyet találni.

2022. ápr. 6. 14:17
 9/17 A kérdező kommentje:
Tindert próbáltam, fél év alatt 47 randim volt onnan, de nem találtam meg azt, akit keresek. Már töröltem magam, más társkereső oldalra biztosan nem fogok regisztrálni, egyébként is jobban szeretem az élőben való ismerkedést. Nem várok a sült galambra, ha tetszik egy pasi, akkor simán megszólítom.
2022. ápr. 6. 14:24
 10/17 dregor ***** válasza:

Ismerkedsz, máshogy nem megy. Egyébként amiket felsoroltál azok mind igazak rám. Szeretek utazni, új helyeket felfedezni, lemenni a térképről... :))

Elméletben a laza kapcsolat se lenne ellenemre, de ilyenem még soha nem volt és szerintem nem is lesz. Ha jól érzem magam valakivel, akkor miért ne lehetnénk együtt normális kereteken belül. :)

Még a mediterrán beütés is megvan, ha emlékszel a nagyon régi bounty reklámra a kék szemű pasival, nah kb. olyasmi, legalábbis az akkori osztálytrásaim (csajok) szerint. :D Bár az izmos alkat nincs meg. Sajnos enni is szeretek. :D

2022. ápr. 6. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!