Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzed nem fogod megtalálni a párod és boldogtalan vagy évek óta, feladnád az életed?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 08:34
1/10 anonim válasza:
Nem adnám fel. "Pártalan" vagyok és még sem boldogtalan. Voltam az is, de rájöttem arra (azért ezen sokat tréningeztem magamat mentális értelemben :D), hogy nem szabad egy másik embertől elvárni, hogy ő hozza el a boldogságodat. Egyedül is képes lehet az ember rá! A kapcsolat meg azon a bizonyos tortán lenne a hab, ugye. :D
2/10 Laylah válasza:
Mit takar az, hogy feladom az életem? Apácának megyek, esetleg öngyilkos leszek, vagy mi?
3/10 A kérdező kommentje:
Az utóbbi.
2022. ápr. 6. 08:53
4/10 anonim válasza:
Figyelj, ez tényleg ennyire iszonyú a számodra?
Milyen a munkád? Milyen a családod?
Amikor legutóbb boldog voltál, mi tett boldoggá?
5/10 anonim válasza:
Nem találtam meg, és közel az 50-hez az esélye a lottó 5-sel egyenlő. Nem írom, hogy felhőtlenül boldog vagyok, de azért annyira boldogtalannak sem érzem magam. Inkább kiegyensúlyozottabb vagyok, kevesebbet idegeskedek mintha lenne egy kapcsolatom. Öreg éveimre már így maradok. A társkeresést teljes mértékben kilőttem az életemből. Az életem csak emiatt soha nem adnám fel. Egyedül is lehet jól élni, és még a stressz is kevesebb. Bőven elég, ha más miatt stresszelek.
6/10 Laylah válasza:
Nem vagyok kapcsolatfüggő, vagyok annyira értelmes, hogy önmagamban is jól el tudjak lenni. Nyilván hiányozna a mindennapokból egy kapcsolat, de eszembe sem jutna, hogy bármilyen módon ezzel magamat büntessem, vagy világfájdalmam legyen, nem még, hogy megöljem magam. Ha komolyan gondolod, akkor keress fel egy pszichológust és igyekezz olyan életet élni, ami szórakoztat, nem csak vagy mint a befőtt és várod, hogy vége legyen.
7/10 anonim válasza:
Ahogy első írta, a boldogság nem párkapcsolattól függ, az csak jobbá teszi az életed. Azért mert valaki szembejön veled az életben, nem leszel automatikusan boldog, ő nem azért van, hogy minden problémád megoldja! Helyedben összeszedném, mi az, ami miatt boldogtalan vagy, mit tudsz tenni, hogy változzon, mi akadályoz meg benne?
Egy életed van, hozd ki belőle a maximumot! Annyi mindenre van lehetőséged, miért dobnád el a lehetőséget? Mindenkinek vannak nehézségei, boldogság attól függ, hogyan vagy képes tanulni és felállni belőle!
9/10 anonim válasza:
Nem, mivel én egyedül is tudok boldog lenni.
10/10 anonim válasza:
Én évek óta boldogtalan vagyok, de nem azért mert nincs párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!