Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám feldolgozni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám feldolgozni azt a mindennapjaimat megkeserítő tényt, hogy egy nőnek sem vagyok elég jó? Nagyon boldogtalan vagyok emiatt.

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Tegyél érte hogy kellj nekik. Amugy kb 10/ hanyas vagy?
2021. szept. 10. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Jo vagy.

Megforditom neked.

En nő vagyok es sokszor agyalok azon hogy lehet az h a legutolso dagadégnak igenytelennek is van baratja csak nekem nem?

Aztan néztem az utcán a párokat es rajottem:

Csak mert nekik olyan párjuk van, akikkel én szóba se állnék...

Igy van az h nekik van, nekem nincs.

Szóval nyugi. Minden ronda pasi/nö is elkel.

2021. szept. 10. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
*hogyan lehet az
2021. szept. 10. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
2-es, nem minden a kinézet. Hosszú távú kapcsolatban meg alig ha az határoz. Van, hogy egy kevésbé jól kinéző embernek van megnyerő személyisége, és van, hogy egy jól kinéző ember addig vonzó, míg meg nem ismered közelebbről...
2021. szept. 10. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Megbántam már h olyannal jártam aki nem az esetem. En már lefutattam ezt a kört is hogy elnézem azt hogy nem tetszik.

Legkozelebb már inkabb olyanba adok energiat aki tetszik.

Sokkal rosszabb olyannal szakitani aki mégcsak nem is tetszett de esélyt adtal a kapcaolatnak es akkor is vége. Akkormár olyannal vagyok aki tetszik.

2021. szept. 11. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, sehogy. Majd 10-15 év után elengeded a témát. Amikor mondják, hogy tegyél érte, meg változz meg, azt nyugodtan elfelejtheted, mert bullshit.
2021. szept. 11. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!