Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet elviselni a boldogtalanságot és ürességet?

Figyelt kérdés

Évek teltek el a szakítás óta. Már rég készen állok egy új párkapcsolatra, de nem jön össze.

Kezdek lassan összeomlani...

Magányosnak érzem magam, senkinek sem felelek meg, pedig tudnék szeretni. Nagyon is.

Esténként ha arra gondolok, hogy lehet sosem találom meg a párom, már potyognak is a könnyeim úgy hogy észre se veszem.

Ez már nem egészséges szint.

Teljesen üresnek érzem magam. Egyre többet fordul meg a fejemben, ami visszafordíthatatlan lépés lenne.

Néha próbálom bíztatni magam, hogy ne adjam fel, de nem tart ki sokáig ez a motiváció.

Meddig érdemes próbálkozni?

Mikor kell feladni? 30N

2021. szept. 29. 20:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt van a F30 aki szintén magányos, menjetek el sütizni és legyetek boldogok :)
2021. szept. 29. 21:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Fel a fejjel! Hiszen fiatal vagy, előtted még majdnem az egész élet!

Pasizási tanácsot majd adnak a női hölgyek, én csak annyit mondok: hajrá, menni fog! :)

38F

2021. szept. 29. 21:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ilyen helyzetben voltam, akkor először pszichológushoz mentem. Miután önmagamat megtanultam szeretni, lett párkapcsolatom is.
2021. szept. 29. 21:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meg házas vagyok és sok sok éve viselem. 1 év az semmi.
2021. szept. 29. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Ja évek. Olvasni se tudok már :) de mindegy, esélyed van, és ameddig lehetőség van gond nincs.
2021. szept. 29. 21:27
 6/17 moozygoo ***** válasza:
100%

Szerintem rugd magad seggbe mert ez egészségtelen, fejbe tedd magad rendbe.

Mivan ha összejössz valakivel, aztán szétváltok? Még szarabbul leszel mint most.

Tedd magad rendbe és csak utána ismerkedj

2021. szept. 29. 21:48
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
hány normális férfit utasitottál vissza összesen?
2021. szept. 29. 22:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Akármeddig el lehet így vegetálni, mert nem halhatsz bele ebbe

Viszont az a kérdés érdemes-e?

Nőként nyilván érdemes, mert csak idő és türelem kérdése, és találsz férfit magad mellé.

Na de egy férfi, aki már motiválatlanul gyakorlatilag zombi módjára éli életét, és kezdeményezésre hivatott félként eleve kudarcra van ítélve így, az már másként szemlélheti a helyzetét.

Férfiként van értelme feladni, mert ha nem vagy vonzó, és lelkileg tönrevágott a társkeresés sikertelensége, az kudarcra ítél úgyis. Nöként viszont csak az új lehetőségre kell várni és kész

2021. szept. 29. 23:54
 9/17 anonim ***** válasza:

Ne hidd, hogy akinek párja van,az mind boldog.

Nézz körbe, egymást unó,sőt utáló emberek vannak párban,sokszor kényszerből.

Amíg magadban nem érzed jól magad, mással sem fogod ! Kisugárzik a keserűség, a görcsösség, ez elriasztja aki érdeklődne..

És ha jön valaki, akkor ne úgy állj hozzá, hogy "aranyos,de ...." Nincs de, ismerd meg, utána jöjjön a de....

Ez a baj a szinglikkel,hogy maguknak sem vallják be, de nagyon válogatósak.Ezzel nem azt mondom,hogy most már akárki jöjjön neked ,,,

2021. szept. 30. 07:09
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok válogatós, de pl. egy nálam 20 évvel idősebb férfinek nem tudnék esélyt adni.

Még szeretném, hogy legyen családom...

2021. szept. 30. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!