Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pár mindkét tagja rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pár mindkét tagja rossz családból jön, abból csak boldogtalanság lehet?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy a férfi és a nő is sokat szenvedett gyerekkorában, ennek ellenére mindkét fél az átlagnál jóval magasabb érzelmi inteligenciával rendelkezik, értelmes, szorgalmas, dolgoznak, van lakhelyük, stb., külső szemlélő számára nem látszik, hogy esetleg bármelyiknek valami gondja lenne. Nem betegek mentálisan, csak a szüleik. Ettől még alkothatnak később normális családot?
2018. aug. 26. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Igen, miért ne lehetne normális családjuk közösen?
2018. aug. 26. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

*NEM..

Szóval, lehet boldog családjuk attól függetlenül, hogy rossz volt a gyerekkoruk.

2018. aug. 26. 12:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Én nem érzem azt, hogy ne tudnék rendes családban élni, vagy megteremteni, fenntartani azt, normálisan gyereket nevelni szeretettel, vagy jó házastárs lenni, csak mert a gyerekkoromban nem ezt láttam...
2018. aug. 26. 12:34
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

amíg nincsenek komolyabb gondjaik,addig felhőtlen lehet a boldogságuk.

de amint beüt a sza-r,és időnként mindenhol beüt-pl állás elvesztése,vagy komoly anyagi probléma-akkor pont úgy fogják ölni egymást mint a szüleik.

a megélhetés veszélybe kerülése mindenkit megvisel,mert a családtag halála után ez a legkomolyabb stresszfaktor és ők azt látták,abban nőttek fel,hogy ezt a stresszt úgy kell levezetni,belerúg mindenbe ami él és mozog,vagy pedig önmagát kezdi el pusztítani,hogy csökkentse a stresszt.

5/12 anonim ***** válasza:

Nem !!

Legyetek boldogok.

Tegyetek erte :)

Csak rajtatok múlik :)

6/12 A kérdező kommentje:
Hát, én sosem erőszakkal igyekeztem megoldani a problémáim. Nem hasonlítok a szüleimre egyáltalán.
2018. aug. 26. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezt a szulo mit csinalt meg milyen volt projektet engedjetek el.

Eljetek normalisan ahogy nektek jo, ha hulyek vagytok azt ti csinaljatok nem a szuleitek.

2018. aug. 26. 12:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha én pozitívan gondolkozok erről, a másik fél meg nem, akkor hogy tudnék segíteni?
2018. aug. 26. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nehezen. A baj az, hogy az emberek mindent a szulokre fognak. Igy konnyebb.
2018. aug. 26. 12:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó, azért vannak dolgok, amik berögzülnek, stb, de én nem tartom lehetetlennek, hogy ezeket ne lehetne kiiktatni, vagy felülmúlni. Tudom, hogy az emberek nem egyformák, de néha nem értem, hogy egyesek miért képesek feldolgozni rossz dolgokat könnyebben, ameddig mások nem, hanem szenvednek miatta, holott elvileg mindegyik ugyanúgy szenvedett. Talán valakinek lassabb a felfogása ilyen téren?
2018. aug. 26. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!