Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet elviselni a boldogtalanságot és ürességet?
Évek teltek el a szakítás óta. Már rég készen állok egy új párkapcsolatra, de nem jön össze.
Kezdek lassan összeomlani...
Magányosnak érzem magam, senkinek sem felelek meg, pedig tudnék szeretni. Nagyon is.
Esténként ha arra gondolok, hogy lehet sosem találom meg a párom, már potyognak is a könnyeim úgy hogy észre se veszem.
Ez már nem egészséges szint.
Teljesen üresnek érzem magam. Egyre többet fordul meg a fejemben, ami visszafordíthatatlan lépés lenne.
Néha próbálom bíztatni magam, hogy ne adjam fel, de nem tart ki sokáig ez a motiváció.
Meddig érdemes próbálkozni?
Mikor kell feladni? 30N
11: ugye azért nem mondod azt hogy ennyi selejt férfi van és nincs senki se 7.5 év alatt akit valaszthatnal.
Ez azért teljesen hihetetlen
Én már annyira kiégtem hogy már az ilyen kérdéseknél sem dobok be ismerkedős privátot, pedig korábban ismerkedtem gyakorin, s férfiszemmel elég cuki tud lenni az ilyen női panaszáradat.
Lélekölő ez az egész, még huszonéves korában is roncsot csinál az emberből a sikertelenség
De ti ne lankadjatok csajok!
Nektek van esély rá hogy mégis új embereket ismertek meg, és lesz köztük aki szingli. Ha meglesz bennetek a nyitottság akkor még összejöhet nektek
13: ilyennel nem is kell.
Figyelj, ha 7 évig , ismétlem 7 éven át nem volt senki megfelelő akkor te akarod bebizonyítani hogy majd te leszel az ?
Értem hogy van önbizalom de 7 évig nem találkozott hozzad fogható ferfival, te annyira különleges vagy.
Ez már túlzás.
12: Én nem vagyok vonzó nő + jó ideje nincsenek már körülöttem potenciális partnerek. Ezekből kifolyólag nincs honnan, kik közül választanom.
(11-es voltam)
"Értem hogy van önbizalom de 7 évig nem találkozott hozzad fogható ferfival, te annyira különleges vagy"
Nem tűnik úgy hogy túl nagy lenne az egojuk. Az ellentéte is igaz lehet, mert ha túl ronda az illető nő, és mellé még magába is fordul, akkor a férfiak tényleg elkerülik
Én így látom legalábbis
Elég abból az ismerősömből kiindulnom aki elég szép, de naaagyon csendes. Alig alig foglalkoznak vele, pedig állítólag szűz. Szóval a magábafordulás önmagában is baj, még a nőknél is.
De nőknél ritka hogy teljes sikertelenséget is okozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!