Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt férfi ha rajzfilmeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfi ha rajzfilmeket néz, azzal valami gáz van?

Figyelt kérdés

Főleg ilyen régi retró rajzfilmeket mint Hupikék Törpikék, Nils Holgerson meg hasonlók.

De nem ritkán hanem főleg ilyeneket filmek helyett is. Mondta hogy ritkán normál filmet is néz.

A pasi már 40 éves lesz. Nem anyukánál lakik, normális munkája, egzisztenciája van.

2022. ápr. 4. 15:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

7.

Van egy csomó rajzfilm aminek mélyebb üzenete van, szóval ez nem feltétlen igaz, amit írsz. Egy sereg rajzfilm van mondanivalóval, sokszor csak 1-1 epizód az adott rajzfilmből.

Példák, amiket fentebb is írtam. A Kérem a következőt felnőttként jobb élmény, mint gyerekként a sok szóvicc és embertípus paródia okán. Mézga szintén viccesebb idősebb fejjel, a Mekk mester banalitása, a Frédi és Béni szinkronja, amit már az amcsiknál is sokszor néztek felnőttek és az esti sávban is szerepelt. Rocko tele van szexuális - csak felnőttként érthető - poénokkal, a 3 jóbarát és jerry és komplett társadalomkritikát rejt, kicsit komolyabb nyelvezettel elmenne felnőtt-rajzfilmnek, Johnny Bravo mint PUA paródia, Kukori és Kotkoda is tökéletesen szórakoztató tud lenni, a szemétdombos dal pedig önmagában egy remekmű.

Ren és Stimpy ahol konkrétan horrorokat megszégyenítő mértékben alkották meg az egyik főhőst pszichopatára, Bátor a félénk kutya egyes részei még felnőttként is meghatóak vagy tartalmasak. A Hé Arnold szintén zenész, némelyik szereplőn keresztül komplex pszichológiai problémákat mutatnak be (vagy feleltetnek meg gyerekes dolgokat komolyabb témákban a csokifüggő gyerek pl. a drogfüggőséget és elvonási folyamatot mutatja be), ami felnőtt fejjel szórakoztató és/vagy elgondolkodtató tud lenni. Duck Dodgers tele van szubkulturális utalásokkal, sci-fi paródiákkal. A Mormogiékat is pl. a szinkron viszi el ("Má' megin dógozni kő") Persze ezek mindegyike sok banális, infantilis elemmel is rendelkezik.

Kullancs, mint a képregényhősök-paródiája is szórakoztató, meg a magyar szinkronban, ahogy magázzák egymást a szereplők, irodalmi nyelven dumálva (iszonyú hangulata van!)

De összességében a rajzfilmek nem feltétlen idétlenek és idegesítőek. Jó, a törpök mondjuk pont igen, ott egyedül a nemzet színészeinek brillírozása az, amit felnőtt fejjel nagyon is lehet értékelni Sinkovits és Haumann ('Mennyé má' dógomvan!') tökéletesen hozzák a két főbb karaktert.

Nils Holgersont annyira nem vágom, asszem ott volt valami erkölcsi tanulság, de elég gyerekes. A ludakat alapvetően kedvelem, vicces egy faj a valódi életben, így rajzfilmben is.

De összességében rossz nézet az, hogy 40 éves nézzen csak valami modern művészfilmet vagy PC cuccot, ez utóbbival a tököm televan már, hogy nincs sorozat homo-propaganda, kisebbség-sajnáltatás vagy "milyen rosszak a jobboldali emberek" károgás nélkül, persze csak az elfogadás jegyében. Utolsó jó sorozat a Csernobilról készült volt, ami tetszett, mert a változtatásokkal együtt is igaz, hiteteles történet volt, remek kamera, fény és színészi játékkal ("Mert hülye vagy?", "Mi mindent jól csináltunk Gyatlov elvtárs!" + bányászok vezére stb.)

Vannak jó rajzfilmek, csak ki kell őket válogatni. Nem árt vele az ember senkinek. És nem rosszabbak, mint a sok gépnevetős sitcom, ahol már ezredjére is az a fő szál, hogy a főnök esti vacsorára és pont aznap csúszott el minden, de hát persze minden jól alakul és előléptetés lesz. Már a 60 évvel ezelőtti sorozatok ezzel a témával indítottak. Az, hogy mára ezt homo szereplőkkel játsszák el, nem változtat a formulán, hanem csak felmondja ugyanazt, ezredjére.

2022. ápr. 4. 16:38
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha más téren nem viselkedik úgy, mint egy 10éves gyerek, akkor egyáltalán nincs ezzel probléma... nem mindenki savanyodik meg "de mekkora felnőtt lettem"-edik be felnőttkorára.
2022. ápr. 4. 17:23
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

#11 Inkább vállaljátok fel hogy csak simán szórakoztatónak és nosztalgikusnak tartjátok a gyerekmédiát de könyörgöm odáig ne menjünk el, hogy megmagyarázod, hogy van az ilyeneknek mélyebb értelme, és azért érdemes nézni. Tudom... Amikor 8 évesen néztem meséket, akkor pontosan megértettem hogy mi a mélyebb értelmük, hiszen eleve 5-10 éveseknek szánták ezeket a mondandókat.

Az meg nem érv, #10, hogy mások más agysorvasztó dolgokat néznek..... Hogy jön ez bármihez?

2022. ápr. 4. 18:03
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Engem tiniként érdekelt, hogy pl. a Pindúr Pandúrok Beatles részét hány 6 éves érti.
2022. ápr. 4. 18:05
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

13.

Nem tudom eldönteni, hogy troll vagy, vagy csak valami "katonai jellem", aki előírja, hogy márpedig ennek így kell lennie, mert csak.

Írjuk csak elő szépen.

42 éves csak kínai művészfilmet nézhet. 43 éves csak katonai vígjátékokat, mert ő még volt sorkatona. 44 évesnek kötelező angol humort kedvelnie, 45 éves pedig ne nézzen tévét, hanem Chopin műveket hallgasson.

Ez így van előírva! Az emberi szabadság nevében!

2022. ápr. 4. 18:10
 16/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem semmi baj nincs vele! :)
2022. ápr. 4. 18:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj vele. Én is szoktam rajzfilmeket nézni, nemcsak amikor az 5 éves kisfiam. 39,5N
2022. ápr. 4. 18:58
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát aztán?

Azért néz az ember filmet, hogy jól érezze magát, nem?

2022. ápr. 4. 19:07
 19/25 anonim ***** válasza:

13.

+ az, hogy valaki rajzfilmeket is néz, nem jelenti azt, hogy komolyabb műveket, regényeket, rádiójátékokat ne hallgatna, ne élvezne. Jó, ha egy felnőtt ember csak infantilis rajzfilmeket néz, az gond, de nálam olyan is van, hogy egy komolyabb lélekdráma (Requiem egy álomért, Bolond egy napja), művészfilm (Hullaégető, Pillangó-hatás pl.) vagy horror után, levezetésként nézek meg egy rajzfilmet, kis feloldás, este időnként szándékos fárasztás, olyankor már félálomban levés, nem gondolkodás.

Másnap a rajzfilmre nem is feltétlen emlékszem. Máskor meg véletlen ugrik be egy poén.

A kettő nem zárja ki egymást, szerintem aki csak művészfilmet néz, pont olyan egysíkú, mint aki csak rajzfilmet, vagy csak vígjátékot.

2022. ápr. 4. 19:14
 20/25 anonim ***** válasza:
7: Mert egy harmincadik Marvel film aztán úgy stimulálja az agyad, hogy irtózatosan! Én pont az egyhangú tömeggyártott filmek helyett nézek inkább rajzfilmeket mostanában.
2022. ápr. 4. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!