Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki szeretné ha hízlalnàk, kényeztetnék? Nektek volt màr ilyen férfival tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Nekem volt ilyen kapcsolatom aminek sajnos vége lett de most meg valamiért nem talàlok ilyen férfit.2022. ápr. 2. 12:14
2/5 anonim válasza:
Én örülnék, ha valaki rám tudna passzírozni néhány kilót, de nem nagyon fog rajtam semmi, pedig mindenki azt kérdezi, hogy hová bírok enni, ha ez nem látszik.
3/5 anonim válasza:
Én szeretek enni, de 75kgnál nem szoktam tovább hízni.
Másrészt a hízlalás része, etetés meg a kötelező jelleg nem tetszene.
A tortaevés teli gyomorra valamiért émelyít!
5/5 anonim válasza:
Itt vagyok, ha aktuális még a dolog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!