Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízlalàst,etetést bevàllalnàtok férfiak? Szeretem egy férfi pocakos,nagydarab és szeret enni.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 11:29
11/24 anonim válasza:
12/24 anonim válasza:
Már van pocakom, de ennél nagyobbat nem szeretnék. Inkább én hizlalnálak téged, mert én meg azt imádom ha egy nőnek van pocakja.
13/24 anonim válasza:
A hízlalós kérdésekkel nem költöznél át a szexualitás kategóriába? Ez nem kapcsolati kérdés, hanem kőkemény fétis.
15/24 anonim válasza:
én simán nagyon adnám ha valaki jól felhízlalna
19/f
16/24 anonim válasza:
Őszintén? Nagy darab vagyok, alsó hangon is 160kg. Az önmagában imponálna, ha tetszek egy nőnek. Amúgy is hízékony és jó étvágyú vagyok, szeretek enni. Meg nassolni. Nincs mit szépíteni rajta. De azért enni és enni még többet, hogy ezzel valaki szexuális fétishét elégítsem ki...? Nekem is vannak perverzióim, szeretem a mocskos szexet vagy éppen durván, de ez nálam már átbillenne a ló túloldalára. Bármilyen fétish csak addig elfogadható, amíg az nem okoz kárt a másik emberben.
17/24 A kérdező kommentje:
16 pedig ez èpp olyan mint màs fétisek...csak hàt kinek mi fér bele. Kàrt tenni én sem szeretnék senkiben és nem eröszak hanem amit ö is akar.
2022. ápr. 4. 16:10
18/24 anonim válasza:
Nem egészen. A legtöbb fétish, jobb esetben megmarad a 4 fal között, illetve maximum élvezetet nyújt az egyik, vagy mindkét félnek a megélése. Itt viszont olyan dologról beszélünk, ami potenciálisan károsíthatja (és hosszú távon fogja is) egy ember egészségét. Azért ezt érdemes kicsit alaposan megrágni, függetlenül a személyes vágyaidtól.
19/24 anonim válasza:
Ijesztő a válaszolók naivitása, hiszékenysége.
20/24 anonim válasza:
Egyetértek a 12-es válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!