Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mibol tudom eldonteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibol tudom eldonteni, hogy bejovok-e egy ferfinak, vagy csak jo fejnek tart?

Figyelt kérdés

Szerintem pont ugy nezek ki, hogy van akinek bejovok, van, akinek meg nem, full atlagos vagyok mindenben kulsore, de apolt vagyok, rendben tartom a kormeimet, hajamat, nincsenek borhibaim, stb.

Alapvetoen introvertalt vagyok, de eleg kozvetlen tudok lenni emberekkel, ha erdekel a tarsasaguk, jo a humorerzekem, sokan kedvelnek emiatt. Hogyan dontsem el, hogy valaki nokent is kedvel vagy csak haverkent?

Azon kivul, hogy konkretan kimutatja, nyilvan ami egyertelmu, azt en is ertem, de nem mindenki nyomul ra egyertelmuen barkire, aki epp bejon neki.

2022. ápr. 2. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Ha veled másképpen viselkedik, mint másokkal, az már lehet egyfajta jel. Ha flörtöl veled, csipkelődve ugrat, akár az is. Van, aki a nőies tulajdonságaidat dicséri, van, aki egyszerűen csak többet keresi a társaságodat, a félénk viszont kerül téged, nem mer rád nézni, esetleg eláll a szava a közeledben.
2022. ápr. 2. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Altalaban akik bejonnek, azok egyik vegletbe sem esnek bele, nem a szemkontaktuskerulo felenk fajtak, de nem is az “azonnalmegdugokmindennot” felek. Hanem pont azok, akik nem nyomulnak rad azonnal, hanem tok normalisan viselkednek, ugyanugy mint barmelyik emberrel.

De most ez a konkret eset egy friss ismeretseg, szoval meg annyira nem volt alkalmam megfigyelni, hogy viselkedik barki massal. Mivel munkahelyrol van szo, a flort sem feltetlenul biztos dolog, mert mindenki flortol mindenkivel mindenfele hatso szandek nelkul :DDD

2022. ápr. 2. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a szádat nézi, miközben beszélsz, az már erotikus érdeklődést jelez. Az is biztató, ha hatással van rá, amikor kicsinosítva lát.

Küldj jeleket, esetleg finoman érintsd meg, és figyeld meg, hogyan reagál.

2022. ápr. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!