Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak ha nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha nem tudom eldonteni,hogy mit tegyek? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Van egy 36 eves ferfi az eletemben akibe bele vagyok zugva.Mindig hosszan megolel es megpuszil,hozzam er,minden lehetseges alkalomkor.Van olyan,hogy akar 1 heten keresztul folyamatosan (0-24-be)irogatunk egymasnak.Azonban ennek a ferfinek felesege van es gyereke.Tudom,nem kellene vele kikezdenem,de egyszeruen erosek az erzeseim iranta. Mar nem egyszer megkerdezte,hogy akarok e tole valamit es azt is mondta,hogy nem tudja,hogy nekem mik a terveim vele. En mindig kodositettem,tereltem a szot csak hogy ne kelljen valaszolnom.Lehet,hogy o csak szexet akar,de valahogy olyan mintha en se lennek szamara kozombos,sot.. A masik problemam,hogy van olyan amikor napokig nem beszelunk,mert o magatol nem ir.Tudom,hogy eleg sok munkaja van es a csaladjaval is foglalkozik,de azert ez rosszul esik es ezt meg is akarom tole kerdezni,hogy magatol miert nem ir?Szerintetek erdemes lenne neki elmondani,hogy vannak erzeseim iranta? 20/l (tudom sok a korkulonbseg,de engem ez nem zavar)
2020. nov. 26. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem tudod, mit csinálj, akkor megmondom. Szüntess meg vele minden kapcsolatot!
2020. nov. 26. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Felséges elmindadod, úgyis tudja. Ego tuning vagy neki, hogy egy szinte lanyakorebeli nő odavan érte.
2020. nov. 26. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez, hogy tereled a szót azért, hogy ne kelljen az érzéseidről beszélned, számomra azt jelzi, hogy nem vagy elég felnőtt még egy érett férfihoz. És nem bunkóságból mondom, 20 évesen én is ezen a szinten voltam kb, szóval nem lenézni akarlak, csak érzékeltetni, hogy szerintem inkább a korodbeliekkel kellene foglalkoznod.

Ennek a pasinak valószínű az tetszik, hogy fiatal vagy, nem a konkrét személyiséged - és ez szintén nem lenézés. A másik meg, hogy oké, ígér fűt-fát, aztán úgysem fog biztosat a bizonytalanért elhagyni. Az meg, hogy a felesége háta mögött találkozgassatok, hát, nem egy leányálom - pláne ha te totálisan belezúgsz, és neked kell majd nézned, ahogy este hazamegy a családi házukba.

2020. nov. 26. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Ebből nagy pofáraesés lesz.
2020. nov. 26. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz racionálisan: 20 éves vagy, mit akarsz egy olyan pasitól, aki 16 évvel idősebb nálad és van gyereke? Még ha elhagyná érted a feleségét (nem fogja), mit kezdenél a gyerekkel? Mire te oda jutsz, hogy saját gyereket akarsz, ő már 40-45 éves lesz és nem fog támogatni ebben.

Továbbá; az érzelmeid miatt szét akarsz verni egy családot? Gondolj arra a szerencsétlen gyerekre! Miattad fog apa nélkül felnőni. Az anyuka meg egydül nevelheti, gondold bele magad a helyzetébe. Biztos, hogy ezt akarod?

Egyetlen helyed lépés részedről az, ha teljesen leépíted a kapcsolatot. Nem engeded, hogy ölelgessen, pusziljon, nem kersed, ha ő keres, finoman lerázod; vagy szimplán tiltod, hogy ne is legyen meg a kísértés.

2020. nov. 26. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont így estem pofára én is. Sajnálom kérdező, hogy ilyen helyzetbe kerültetek. De ignoráld ha jót akarsz magadnak. Ez a férfi csak játszik veled. Tudom nem hiszed el. Viszont én is ilyen helyzetben voltam. Csak én 22 vagyok és a pasi meg 30 volt és “csak” barátnője volt. Hitegetett, így szeretlek úgy szeretlek. Írtunk egész nap, találkoztunk minden. Erre mikor konkrétan megkérdeztem mit szeretne terelte a témát. Majd mondtam neki, hogy vagy hagyja itt a barátnőjét és rám szánjon időt ( mert magától nem írt nem keresett hetekig) , vagy vigye vissza az energiáit a kapcsolatába és akkor hagyjuk egymást. Ment tovább a hitegetés, de semmi sem változott. Meguntam, elköszöntem. Azóta is együtt van a barátnőjével mintha semmi se történt volna👏🏻 Szóval hagyd, neki csak kaland vagy. Akármit mond, ne hidd el. A szex miatt elhiteti veled az a pasas, hogy fontos vagy neki.
2020. nov. 26. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Édesem,sajnos te c egy kaland vagy neki, nem fogja el dobni a családját,azt javaslom lelkem hogy hagyd.
2020. nov. 26. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
A nagy tűz sokat feléget...
2020. nov. 26. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!