Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy salsa tánctanfolyam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy salsa tánctanfolyam a kihozhatna az incelsorból?

Figyelt kérdés
Ott sok nő van? Vagy ezek is tele vannak kiéhezett férfiakkal, akiket úgy próbálnak lerázni a nők?

2022. márc. 31. 12:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Én hallottam már olyant, hogy direkt ezért mennek oda férfiak :D

De elég gáznak érzem ezt a "ott sok nő van" hozzáállást.

2022. márc. 31. 12:57
 2/18 A kérdező kommentje:
1: Nyilván azt nem akarom, hogy a nők a legjobb pasikkal táncolnak, miközbe egy rakás férfi meg oldalt ál, vagy ¿egymással táncol?
2022. márc. 31. 13:01
 3/18 anonim ***** válasza:
62%

Hát, pedig az lesz :D

Én párostáncra kizárólag párral mennék, nem táncolnék idegennel.

2022. márc. 31. 13:03
 4/18 anonim ***** válasza:
80%

Pontosan az ilyenek miatt nem mentem soha :D

Nem akartam, hogy vadidegen férfiak ismerkedési szándékkal tánctanulás címszóval hozzám érjenek :D

2022. márc. 31. 14:09
 5/18 anonim ***** válasza:
32%
Most akkor mi van? Eddig azt mondtátok hogy mozduljon ki és csajozzon, ha próbálkozik akkor meg az a szánalmas? Rohadjatok el tényleg
2022. márc. 31. 14:19
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Én férfiként voltam több tánctanfolyamon és az a tapasztalat, hogy sokkal több nő van, mint férfi. Sokszor a nők férfi hiányában egyedül vagy párban táncolnak (hetero létükre).

Ha jó mozgásod, jó ritmusérzéked van, és sikerül feloldódnod (legalább egy idő után), akkor sikeres lehetsz.

Egyébként aki nőként egyedül megy el egy ilyen tanfolyamra, az szintén párkeresési céllal teszi, szóval ez egy jó irányadás.

Hajrá!

2022. márc. 31. 14:25
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Csak a személyiségfejlődés hoz ki belőle.
2022. márc. 31. 15:50
 8/18 A kérdező kommentje:
7: Az megtörtént, megettem a bluepill -t és menni fogok a feminista tüntetésre is. Hogyan tovább?
2022. márc. 31. 16:21
 9/18 A kérdező kommentje:
7: Ha akarjátok, még írok egy cikket "incel voltam" címmel, amiben beszélek a csúnya dolgokról, amik ebben a közösségben történnek.
2022. márc. 31. 16:22
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
feminista tüntetés, muhaha. Nem kell ekkora végletekbe esni, incelből femináci, ráadásul férfi...
2022. márc. 31. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!