Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési lehetőség tánctanfolyamon?
Sziasztok
Régóta gondolkozom azon, hogy beiratkozzak-e egy társastánc tanfolyamra, mert szeretnék megtanulni táncolni, de nem csak ez az egy dolog motivál. Soha nem volt még párkapcsolatom és bulizni, illetve más helyekre sem nagyon járok el, mert nincs kivel és nagyon rossz így egyedül lenni. Szerintetek mekkora eséllyel tudnék itt barátokat szerezni/lányokkal ismerkedni, esetleg egy kapcsolatot találni? Mi a véleményetek?
22F
akik eddig azt mondták, hogy keress hobbit, tánctanfolyamot, sötö..azok most majd jönnek, hogy ne kapcsolatért menj táncolni..
a gyako az ennyit tud..
szerintem menj
Mindenképpen érdemes kipróbálni. Én 25 éve csinálom és óriási fegyvernek tartom ha egy férfi jól tud táncolni. Ami fontos, hogy ne ajtóstul rontsál a házba, hagyjál egy kis időt a megismerkedésre, mondjuk pár hetet, ne legyél görcsös. Amire különös figyelmet érdemes fordítani az az általános ápoltság és tisztálkodás(jó illat), erre a nők nagyon allergiások.
Tapasztalatból mondom, hogy nagyon sok nő is azért megy le táncolni, hogy partnert keressen, de ezt nem feltétlen fogja az orrodra kötni.
Amivel érdemes lenne próbálkozni vérmérséklet szerint, az a Kizomba(urban kizz), Bachata, Argentin tangó, esetleg a salsa, de ott ritkán táncolnak azonos partnerrel.
Még valami, ha nem jönne össze az ismerkedés táncos berkekből akkor is profitálsz abból, hogy nőkkel kommunikálsz, mert nem leszel ideges, magabiztosságot ad és ezt lehet kamatoztatni párkeresés során. Arra nagyon figyelj, hogy ne legyél szakbarbár, ne kizárólag a táncról beszélgess egy randi során mert az is taszító lehet.
Sok szerencsét!!!
Én, találtam ott kapcsolatot.
Kapcsolatot, bár hol találhatsz. Talán a társkereső oldalakon a legnehezebb.
nem olyan egyszerű.
az elején rengetegen jelentkeznek (főleg férfiak), akik csak csajozni akarnak, aztán mikor pár hét alatt nincs semmi, akkor elkezdenek elkopni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!