Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan tánctanfolyamról ahol nagyrészt fiatalok (18-25 évesek) vannak és jól lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Valami modernebb társastáncosra gondoltam. Kezdő vagyok, F. Ezeken még valamilyen szinten női többlet van?2018. jan. 3. 23:25
2/8 anonim válasza:
Én több, mint 10 évet táncoltam intenzíven, nem alkalmasak ismerkedésre, ezek órák, nem beszélgetésre valók, ki is dobnak, ha dumálsz.
3/8 A kérdező kommentje:
ha így nézzük kifogás mindig van, akkor sehol nem lehet ismerkedni. óra után is lehet beszélgetni...
2018. jan. 3. 23:57
4/8 anonim válasza:
Konkrétan azért hagytam abba a társastáncot 5 éve, mert a partnerem úgy gondolta, hogy ez b**zis és kiszállt. És nem jött a helyére konkrétan senki, hónapokon át kerestem a saját tudásomhoz és magasságomhoz illő személyt. Most nyilván már annyi esélyem sem lenne versenytáncra, mint anno, ezért csak hobbiból űzném, de az biztos, hogy sok nő egy ilyen tanfolyamon kapkodna a férfiakért, akik megjelennek. A korosztályról nem tudok nyilatkozni, egyesületekben és hasonlókban jobban van szűrve a kor, mint random tanfolyamokon, ott általában a 40-50esek vannak többségben. Ismerkedni szerintem lehet itt is, de az emberek többségének ez a kapcsolat egy speciális kapcsolat. Legalábbis akiket ismerek és "bejáratott" táncpárok, sosem éreztek többet egymás iránt, csak a produkció erejére volt meg köztük a szikra. Hobbi szinten lehet, hogy ez másabb, ott inkább egy kétszemélyes csapatsport volt.
5/8 anonim válasza:
3: Óra után mentek tusolni, a fiúk a fiú, a lányok a lány öltözőbe... sokan rohannak a másik különórájukra, vagy a gyerekért a suliba, vagy haza tanulni.
6/8 anonim válasza:
Ne rontsatok már el minden helyet nekünk.
7/8 Diavolino44 válasza:
Igen noi tobblet van, de nem abbol a korosztalybol.
Az utobbi idoben egyre tobb a ferfi, s pont ismerkedesi szandekkal.
Amikor egy eve lementem, rolam is mindenki ezt gondolta, s igy nehezebb volt beilleszkedni, mert en tanckozben dumalok.
Par randit osszehoztam onnan.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem az se gáz ha huszonévesen hasonlóak az arányok... ha már táncon sincs több csaj, akkor hova rejtőznek a lányok? ennyivel azért nem születik több férfi :D és ha vmi modernebb fajta tánc (vakon vagyok ezekben) ott sincs nagyobb arányban fiatalság?
2018. jan. 4. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!