Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nagy probléma ez?
Figyelt kérdés
Őszintén csak egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágynék megértéssel, elfogadással. Nem értem mi ebben oly nagy kérés miért nem találom a párom? Eddig mindenki csak futókalandot akart komolyat már felejtsem is el? Én az ilyet annyira nem bírom. Van még más is ezzel így?2022. márc. 30. 20:28
1/15 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Egyszerűen nem találom azt, akivel mindez kialakulna. De reménykedni mindig szabad. Te se add fel kérlek.
2/15 anonim válasza:
Nem probléma, de ez nem jön csak úgy magától, ha nem teszel érte.
3/15 anonim válasza:
Dehogynem, #2, pont ez a baj sokaknak, hogy nem lehet tenni érte, vagy megtalálod a társadat, vagy nem.
4/15 anonim válasza:
Hát más felfogas van! Általában ki akarják élni magukat az emberek! Semmi elköteleződés! Semmi felelőség! Mire belátják hogy ez így nem normális, addigra már nem találnak jó,normális társat! Eléggé romlanak az állapotok!
De jó hozzáállásod van, csak kevesen vannak akik hasonlóan gondolkodnak és a sikertelenségek miatt pedig nehéz is megtalálni őket, mert elmegy a kedve már egy idő után az ismerkedéstől!
5/15 A kérdező kommentje:
Igen énis így vagyok vele sokszor már megunom mert látom hogy a többségnek csak az az egy számít sajnos,de nekem az nem elég. Csak kevesen vannak akik így gondolják viszont nem adom fel mindig van remény.
2022. márc. 30. 20:44
6/15 anonim válasza:
Mert ez nehéz. Rengeteg dolognak kell passzolnia, hogy működjön egy kapcsolat hosszú távon. Senkinek sem könnyű.
7/15 anonim válasza:
Azért, ne add fel! Csak jobban meg kell ismerni a partnert a hozzállását,céljait! Mert sajnos elég sokat is képessek megtenni azért, hogy csak azért megkapjanak! Ez ha, beleszeretsz gyorsan, akkor meg fel se tűnik, hogy ő csak futó kalandot akart! Aki igazán párt keres az TALÁN türelmesebb is és igazán igyekszik megismerni!
8/15 anonim válasza:
3
"vagy megtalálod a társadat, vagy nem."
Lehet, hogy sokan megtalálnák, ha meglátnák a lahetőségeket.
9/15 anonim válasza:
Csajként ne pityeregjünk már napi 20 tinder matchel. Szedd össze magad aztán próbálkozz tovább, senkinek se megy elsőre.
10/15 anonim válasza:
Az élet mindenkit ott szopat érzelmileg, ahol a legjobban fáj, és akkor fokozza, mikor egyéb stresszes, kétes időszak van az életed egyéb területén, nyugi ha lenne csajod, akkor írna rád vagy 5 csaj is, ez ilyen játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!