Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nőhöz kb így kell kinézni h legyen az embernek esélye?
2022. márc. 29. 18:12
21/27 anonim válasza:
#20 vicces vagy. Ez egy lélegzetelállítóan jó pasi. Amúgy 80-as, 42 éves. Nemhogy 55 évesek nem néznek ki így, de a korosztálya 99%-a sem. Én egyidős vagyok vele, ha lenne ilyen 42 éves pasi minden sarkon akkor szóba jöhetett volna, de így egy harmincévessel vagyok.
22/27 anonim válasza:
Nekem 10/10 ez a férfi... Mondjuk labdába se rughatnék nála - pedig nem vagyok csúnya - de ő, egy így kinéző férfi nagyon nem az én kategóriám 😆
23/27 anonim válasza:
A vele egykorú mamiknak meg az apakomplexusos csajoknak biztos elmegy. 😀
24/27 anonim válasza:
Gandy ezerszer jobban néz ki, mint a csaj. Nem hiába a világ egyik legkeresettebb modellje. A csaj meg max valami wannabe instacelebnek tűnik, semmi extra.
25/27 anonim válasza:
Mikor tanulják már meg az emberek kevésbé szemelyeskedoen véleményezni a dolgokat.
Mond azt hogy jó pasi, vagy jó csaj de nekem nem az esetem mert idős, a szőkéket szeretem vagy akármi.
De neeem, inkább fikázzuk mert ilyen segg hülyék vagyunk.
26/27 anonim válasza:
25.
Látom kezded megérteni az anonim fórumok működését. Sokat fogsz még csalódni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!