Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hihetetlen és lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hihetetlen és lehetetlen, hogy egy 32 éves férfi valóban szerelmes egy 23 éves érett nöbe?

Figyelt kérdés

Tett fel itt egy kérdést valaki erröl nemrég, hasonló helyzetben van mint én, hogy huszonéves nök összejönnének-e egy 32 éves, elvált, gyerekes, de ápolt, sportos, önálló férfivel? A legtöbb válasz az volt, hogy a gyerek kizáró ok, meg hogy nem lesznek senki gyerekének a dadája, gyámja mert túl fiatalok ehhez.

Én úgy vagyok ezzel, hogyha a párom lenne a kiszemelt 23 éves csaj, akkor nem eröltetnék semmit. Föleg nem kellene a gyerekemre vigyáznia, mindent úgy csinálnék mintha ketten lennénk mint jelenleg. Ha nálam van a gyerekem, akkor én kenném neki a kenyeret, én föznék rá, én mondanám a mesét, stb. Ha a páromnak bármikor lenne kedve ezekben részt venni annak örülnék, de ha úgy döntene hogy jó ideig inkább nem jön át ilyenkor, azt se venném a lelkemre. Megérteném.

Hangúlyozom, nem a fiatalsága és szépsége miatt tetszik nekem ez a lány. A humora, személyisége, mosolya fogott meg, azért szerettem bele. Nem érdekel hány éves, eszemben sincs villogni vele senki elött.

Szerintetek most ilyen esetben is nekem esélyem se lenne? Kijöttem a gyakorlatból, rég nem csajoztam, még várakozó állásponton vagyok. Úgy is lehet mondani, be vagyok rezelve kicsit. Túl tetszik a csaj. Ha nem fogott volna meg belsöleg, akkor már rég elhívtam volna, de így tétje van számomra a dolognak. Mit gondoltok?

2022. márc. 28. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy túrót maradsz egyedül, sokkal könnyebb dolgod van, mint az egyedülálló anyáknak.
2022. márc. 28. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Ez személyiségtől függ. Valaki 32 évesen gyerekes és elált. Én meg 32 évesen még félig gyereknek érzem magam, nemhogy gyerekem legyen, fiatalosabb vagyok meg modernebb felfogású, ha megborotválkozom és megcsináltatom a hajam, 10-et letagadhatnék. Velem egykorú nők hozzám irtó öregnek tűnnek.

Egy 23 éves csajszitól sem, de egy 40 évestől sem elvárható, hogy más gyerekét akarja nevelni, ha nem akarja, persze fordítva sem.

2022. márc. 28. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

23 èves èrett nő? :D

Nálam az èrett nő/fèrfi 40-nèl kezdődik.

Gyerekkel a fenènek sem fogsz kelleni, pláne nem egy 23 èvesnek.

2022. márc. 28. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
33%
Nem a csaj érett, hanem majdnem biztos, hogy te vagy gyerekes.
2022. márc. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!