Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hihetetlen kettős érzés, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlen kettős érzés, van benne és nem tudom mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel körülbelül fél éve vagyunk jóban, viszont az utóbbi 2 hónapban elkezdett kialakulni valami új..valami földöntúli...először csak annyit éreztünk, hogy olxsn összhangba vagyunk mint eddig soha senki mással. Ugyanazokat a dolgokat szeretjük, nagyon sokszor ugyanarra gondolunk, és komolyan,ugy érzem, hogy látom a lelkét a szemem elött egész nap..aztán körülbelül 3 hete kezd ez sz érzés egyre erösebb lenni mindkettönkben..hiányzik ha nem beszélhetek vele, ha,nem láthatom. Kölcsönös ez az érzés, mert már beszéltünk róla. És az a legjobb, hogy soha nem probáltunl imponálni egymásnak, sose akartunk semmit egymástól sőt, mikor megismerkedtünk, még csak nem tetszett, azóta viszont egész nap csak nézném azokat a gyönyörű szemeit..viszont nem olyan egyszerű a dolog, mivel ez a lány a legjobb barátom barátnője már 3 éve...és nem szeretném úgymond, elvenni tőle vagy hogy ez a kapcsolat tönkre menjen emiatt, de ugy érzem hs,nem lehet vele belepusztultok...rosszul vagyok a gondolattól, de szerintem a legjobb megoldás az lenne ha elköltöznlk valahova innen, de nem birok elszakadni tőle..sosem éreztem még ilyet, igazábol azt sem tudom mi ez az érzés..fizikailag, lelkileg is,vonzzuk egymást mint a mágnes, de nem tehetek semmit mert tudom hogy rossz dolog, nagyon rossz, föleg hogy egyébként a lány sem az a fajta aki csak ugy dobálózik a kapcsolatokkal, iszonyat hüséges tipus de valamiért ez most más..nem tudom mit tehetnénk, remélem valaki tud segiteni..?

2016. aug. 7. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Éltem át hasonlót. Nagyon csúnya vége lett. Hagyni kéne szerintem :(
2016. aug. 7. 17:34
 2/3 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Figyelj,ha tényleg kölcsönös,ha tényleg így érez,hidd el,szakítani fog! Nem félrelépni,szakîtani. Nem olyan bolond,hogy felemészti a bánat és hagyja ezt,holott tudna ellene tenni.
2016. aug. 7. 17:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez a két kimenet lehetséges szerintem is amit itt leírtatok. És igazából annak örülnék ha tényleg ki tudna ez az egész teljesedni, csak érzem hogy ezzel nagyon rossz ember lennék...
2016. aug. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!