Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki tudnátok békülni azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudnátok békülni azzal, hogy ő közben volt mással? Összejönnétek vele?

Figyelt kérdés

Egy női kollégával egymásba szerettünk húszas éveink közepén. Bepróbálkoztam nála és mondta, hogy ő is komoly kapcsolatot keres és bennem látja azt amit már régóta nem talált, de ne csináljuk mert kollégák vagyunk és ez bajt okoz.

Eltelt 2 év és még mindig szinglik vagyunk, most elment a munkahelyről. Ez már nem akadály többé, lehetne valami köztünk.

De nem tudok kibékülni azzal, hogy neki minden bizonnyal voltak kalandjai közben. Szép, legjobb korban, bármikor talál partnert kalandokra, sokat jár ki az éjszakába, és fél füllel hallottam is erre utaló pletykát.

Férfiként nem olyan egyszerű találni, úgyhogy nekem nem volt senki.

És számomra nehéz megbékélni azzal a gondolattal, hogy két év alatt, miközben érzelmek fűződtek egymáshoz, ő másokkal szexelt, és ez eltántorít attól, hogy most elkezdjünk valamit, amit már rég szerettünk volna. Ti mit tennétek? Nektek nem fájna, hogy közben másokkal volt? Vagy ez nem számít, mert miért ne tehetne bármit, ha még nem vagytok együtt? Fordított esetben jól viselnéd, ha a másik tesz így, te pedig egész végig egyedül voltál?

2022. márc. 28. 11:17
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van
2022. márc. 28. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!