Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudnátok békülni azzal, hogy ő közben volt mással? Összejönnétek vele?
Egy női kollégával egymásba szerettünk húszas éveink közepén. Bepróbálkoztam nála és mondta, hogy ő is komoly kapcsolatot keres és bennem látja azt amit már régóta nem talált, de ne csináljuk mert kollégák vagyunk és ez bajt okoz.
Eltelt 2 év és még mindig szinglik vagyunk, most elment a munkahelyről. Ez már nem akadály többé, lehetne valami köztünk.
De nem tudok kibékülni azzal, hogy neki minden bizonnyal voltak kalandjai közben. Szép, legjobb korban, bármikor talál partnert kalandokra, sokat jár ki az éjszakába, és fél füllel hallottam is erre utaló pletykát.
Férfiként nem olyan egyszerű találni, úgyhogy nekem nem volt senki.
És számomra nehéz megbékélni azzal a gondolattal, hogy két év alatt, miközben érzelmek fűződtek egymáshoz, ő másokkal szexelt, és ez eltántorít attól, hogy most elkezdjünk valamit, amit már rég szerettünk volna. Ti mit tennétek? Nektek nem fájna, hogy közben másokkal volt? Vagy ez nem számít, mert miért ne tehetne bármit, ha még nem vagytok együtt? Fordított esetben jól viselnéd, ha a másik tesz így, te pedig egész végig egyedül voltál?
Arról egy szót sem írtál, hogy a két év alatt milyen viszonyban álltatok. Csak kollégák, vagy mentek azért utalások, flörtölések? Ha csak kollégákként viselkedtetek, akkor miből gondolod, hogy még mindig érdekled? Két év hosszú idő várni valakire, aki talán sosem lesz a tiéd, vagy talán nem is vagytok egymáshoz illőek.
Szóval a kérdés: miért vagy benne biztos, hogy két év után még mindig vár rád, és nem lépett túl időközben? Miért vagy benne biztos, hogy most összejönne veled első pillantásra?
Ha jól értem, soha nem voltatok párkapcsolatban.
Csak majdnem lett valami. Tehát a csaj nem követett el semmi rosszat ha esetleg volt mással párkapcsolata (szabad ember volt).
Ha neked ennyire nehéz megbékélni azzal, hogy ő mással volt, akkor ezek alapján neked egy szűz nőre lenne szükséged. Mert ezek szerint ez a lány már nem szűz, tehát így is úgy is volt másokkal.
És egyébként ez a lány mit gondol rólad?
Egyáltalán ő össze akar veled jönni?
Lehet hogy ő már régen túl van azon, hogy régen lehetett volna köztetek valami. Beszéltél vele erről? Vagy csak már előre lejátszottad a sztorit a fejedben, a lány meg nem tud semmiről?
A két év alatt továbbra sem rejtette véka alá, hogy szeret engem. Persze nem nyilvánította ki ezt ennyire nyíltan. Volt néhány időszak, amikor nem tűnt annyira érdeklődőnek, de aztán megint.
Az nem zavarna annyira, hogy előttem másokkal volt. De miután megismertük egymást és egymásba szerettünk, csak kolléga lévén nem lett semmi, így már fáj hogy ott vagyok és mellette másokkal van. Ki tudja mennyivel.. lehet csak egy-kettő, lehet nagyon sok is...
De még mindig érdeklem.
Nekem ez az egész nem életszerű. Mi baj lehetne, ha kollégák vagytok?
Ha meg 2 ember annyira odavan egymásért, akkor úgyis összejönnek, egyszerűen 2 évig ezt nem lehet visszafogni. Szerintem ez csak kifogás volt részéről, és az égvilágon nem akar tőled semmit, nemhogy szeretne.
Te meg nem 25 év körülinek tűnsz, hanem 15-nek, ezzel a felfogással. Valószínűleg nulla tapasztalatod van, és gyenge szociális készségeid.
"2 évig ezt nem lehet visszafogni"
Az idő nagy részében Homeoffice-ban voltunk a korona járvány miatt.
Az, hogy szerelmes beléd és az, hogy kedvel és el tudna veled képzelni többet, az nagyon nem ugyanaz.
Kérdezd már meg tőle, hogy akar-e randizni veled. Nem lennék meglepve, ha nemet mondana (de akkor sem, ha igent).
Annak idején azt mondta, hogy amit keres és régóta nem talál, azt látja bennem (komoly kapcsolatra).
Azóta nem beszéltünk a vágyainkról ennyire nyíltan és egyértelműen, de továbbra is éreztette azóta is, hogy kiváltságos szerepet játszok számára.
Nem kéne ezzel foglalkoznod. Ha még akarsz tőle valamit, akkor csak keresd meg, aztán majd kiderül hogy ő hogy van ezzel. A múltat pedig ha van olyan válasz ami fájna (márpedig jó eséllyel van), ne bolygasd, ne is kérdezz rá. Valószínű hogy nem várt rád, sőt lehet hogy már van komoly kapcsolata, vagy honnan tudod hogy szingli?
És bizonyára ő se gondolja hogy neked nem volt azóta senki, én ezt konkrétan el se hinném.
De ha szeretitek egymást, akkor az az idő amég nem voltatok együtt nem számít, akkor se ha lehetettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!