Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti összejönnétek egy 60+ éves pasival?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

4-es kommentelő szerint nagy sikere van a nőknél..

2022. márc. 15. 21:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Egyetlen ismerősömnek van 60+ férje, 35 évesen. A férfi német és nagyon jól tartja magát. De láttam olyan magyar 60+ férfit is aki jól tartotta magát és normális volt, igaz annak felesége volt. Lehetséges, hogy nem troll, aki ezt írta, de sajnos főleg itthon nagyon rárakódik az emberekere az évek súlya, ha lehet így fogalmazni. Monoton, utált meló, szar házasság, szar szinglilét, ápoltság hiánya - gyakran kimerítő munka mellett nem is csodálom.

Én nagyon örülnék neki, ha ennyire aktívak és jó állapotúak lennének itthon az idősebb emberek (nők és férfiak is). Sajnos ez kevésnek adatott meg.

2022. márc. 15. 21:45
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem csaj vagyok, csak megjegyzem, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Itt rokkantnyugdíjas bácsikák kiszolgáltatott nőknél szokták tenni a szépet. Amúgy meg ő sem írta, hogy fiatal és szép nők jutnának neki. Korabeliek? Miért ne.
2022. márc. 15. 21:46
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Első vagyok, biztos lenne olyan aki tetszene, de nekem ez már hatalmas korkülönbség lenne (30+ vagyok) tartós kapcsolatra.
2022. márc. 15. 21:46
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Soha!

V. Timi

2022. márc. 15. 21:47
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
Van ilyen ismerősöm! Az audiban mérnök a pasi! 62 éves, kivételes intelligenciája van, nyilván jó keresete, valamint nagyon jo humora, és persze sokat sportol! 32 éves vagyok, simán járnék vele!
2022. márc. 15. 21:48
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

41 évesen sem. De tíz év múlva sem. Akkor majd inkább egyedül.

Harminc éves a pasim. Bácsi nem kéne. Se most, se soha. Akkor inkább nem kell a szex.

2022. márc. 15. 21:50
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Igen, egyem a kis friss husiját!

Manyi néni/78

2022. márc. 15. 21:52
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

#7 Mondasz valamit Manyikám 😁 Biztos virtuóz a kis huncut 😊

Jolika 86L

2022. márc. 15. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

És a két ujjazás meg nyalás között tök szuperul cseréli a pelenkámat.

93L

2022. márc. 15. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de csak ha normális.
2022. márc. 15. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!