Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok szerelmet, mert régóta vagyok szingli?
Úgy érzem már azért vagyok ilyen "szerencsétlen" a szerelembe, mert régóta vagyok egyedül és érződik rajtam, hogy vágyom már erre.
Nem úgy, hogy teperek a pasik után, sőt. Pont, hogy nem teperek annyira szeretném, ha valaki értem tenné már ezt meg.
Talán kívülről azt látják az emberek hogy nem vagy magabiztos.
Én ha kell teperek érded.
24 éves vagyok.
4 éve maximum futokalandjaim vannak.
Jó, kinek mi az öreg. Olvastam olyat is, hogy már a 20 éves is öreg, 14 évesen kellene férjhez adni a lányokat, szóval...😒🤔🤦♀️
Hála Istennek nem a gyakori kérdéses főnyeremények atározzák meg, hogy ki milyen életkorban számít öregnek.
Amúgy még így is millió oka lehet a szingliségednek, pl. túl sok csalódás, "betonarc", amit nem veszel észre, aszexualitás, stb.
Szerintem rossz a hozzáállásod.
Senkinek nem kell teperni, mindkét fél lassan közeledik a másikhoz. Szerintem ez alap lenne.
Szia.
Én szívesen megismernélek téged.
Te szeretnél megismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!