Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy "incel" vagyok?
Szerintem kaptál normális, hasznos válaszokat, nem lett szét trolkodva.
Azt írtad nem vagy incel, de akkor miért érzed magad annak? Mert így tárgytalan, ellentmondásos kérdésed.
Szia, sokszor én is hasonlóan érzek.
Lassan 22 éves vagyok, sosem volt barátnőm, nem tudom, hogy miért.
Az utóbbi 2 évben folyamatosan próbálom megtalálni erre a választ, illetve ismerkedem. De egyszerűen nem kellek senkinek, maximum barátzónába...
Csak az a baj, hogy egyszerűen nem tudom, hogy akkor mi kell a lányoknak. Dolgozom, egyedül élek, művelt vagyok és nem vagyok hülye, viszonylag jól keresek, tudok szeretni stb... de nem.
Ha feloldódom, akkor én is nyitott, kommunikatív,humoros vagyok.
Én mindenesetre igyekszem nem elhagyni magam, 2019-2020-ban elég nehéz időszakom volt (amire a koronavírus és a karantén is egy lapáttal rátett), akkor voltam ilyen, mint te kb. Híztam 15-20 kilót, minden barátom lemorzsolódott, stbstb. Bár, nem sok választ el attól, hogy megint elinduljak azon a bizonyos lejtőn.
Interneten és személyesen is ismerkedtem, de egyszerűen nincs meg bennem az a bizonyos szikra, nem értem.
...a kérdezővel, meg bárki mással szívesen beszélgetek, aki hasonló helyzetben van... részemről, nekem már az is segít egy kicsit, ha valaki hozzámszól.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!